USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському зруйнували паркан на будівництві житла для бійців

1 Вересня 2019 16:43
У Володимирі-Волинському невідомі розібрали частину дерев’яної огорожі, яку спорудили навколо майбутнього об’єкта будівництва.

Про це повідомляє інтернет-видання «Буг».

У суботу, 31 серпня, зранку, прийшовши на роботу, будівельники, які працюють над новим будинком для військовослужбовців неподалік парку на вулиці Поліської Січі, помітили, що частина дерев’яної огорожі, яку спорудили навколо об’єкту на час будівництва, зруйнована.

До 11-ї години дня працівникам вдалося все відремонтувати і продовжити роботи далі. Як вони розповіли, повністю було знищено секції паркану біля головної в містечку «бетонної» дороги і понищено інші секції. Хто це зробив – невідомо. Проте, розповідають працівники, таке передбачали, оскільки мешканці містечка раніше були обурені через будівництво гуртожитку.

Як на початку серпня розповідали місцеві жителі, які збиралися з приводу будівництва об’єкту на громадські збори, вони не проти будівництва, але проти зрізання дерев у парку, де замовник обрав місце для об’єкта. Після того місце для будівництва трошки «посунули» від парку, але, розповідають люди, тепер під загрозою зрізання березовий гайок.

Зазначимо, що згідно з будівельним паспортом, на новому місці біля парку збудують 4-поверховий гуртожиток для військових на 53 квартири. Замовник робіт – Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління. Земля під парком належить Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 -а незнаменита Показати IP 1 Вересня 2019 20:22
Пропоную будувати на території військових частин з метою шоб вони самі дивились на своїх героїв. І навіщо паплюжити вигляд Юріївської церкви
1 Показати IP 2 Вересня 2019 12:26
Зруйнували клятые москали! Украинцы очень любят своих солдат и армию.да и страну-потому согласны приютить военных в своем жилье!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus