USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У «Волині» - новий гравець

25 Липня 2014 09:34
Хорватський захисник Івіца Жуніч – новий гравець луцької «Волині». Команда посилилася фактурним центральним захисником, який донедавна грав за польський ГКС «Тихи». Про це йдеться на сайті футбольного клубу.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у «Волині» може бути новий хавбек.

Івіца народився 11 вересня 1988 року. Починав кар’єру у двох боснійських клубах, а із 20-річного віку грає в австрійському футболі. У серпні 2012-го перейшов у польський «Tychy». Півтора роки тому Жунічом активно цікавився тренер «Таврії» Олег Лужний, але через заборону проводити трансфери перехід Івіци в український чемпіонат не відбувся.

Цього літа Жуніч мав пропозиції від польських клубів Екстра-класи, але ухвалив рішення продовжити кар`єру у сильнішій українській Прем`єр-лізі.

Жуніч виступатиме у «Волині» під №15. Його зріст 195 сантиметрів, вага – 87 кілограмів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus