USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Волинській колонії здійснили обшук

1 Серпня 2014 07:00
У виправній колонії на Волині здійсниили загальний обшук із залученням зведеного загону груп швидкого реагування установ області. В результаті обшуку виявили значну кількість мобільних телефонів та зарядних пристроїв до них, колючо-ріжучих предметів, гральних карт, пристроїв для нанесення татуювань тощо. Про це повідомили у прес-службі УДПтС України у Волинській області.

В Маневицькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області (№ 42) з метою підтримання належного стану правопорядку, виявлення та вилучення у засуджених заборонених для використання та зберігання речей і предметів працівниками відділу охорони, режиму, нагляду і безпеки та сектору оперативно-розшукової роботи облуправління на чолі з виконувачем обов’язків начальника управління полковником внутрішньої служби Скіцем А.В. організували та провели загальний обшук із залученням зведеного загону груп швидкого реагування установ області.

В результаті проведення профілактичних заходів та обшукової роботи із залученням додаткових сил і засобів в засуджених вилучено значну кількість мобільних телефонів та зарядних пристроїв до них, колючо-ріжучих предметів, гральних карт, пристроїв для нанесення татуювань тощо. За всіма фактами вилучення заборонених речей і предметів проводяться детальні службові перевірки з метою встановлення шляхів їх надходження до засуджених.

Цього ж дня на базі Маневицької виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області (№ 42) з персоналом зведеного загону груп швидкого реагування установ області проведено додаткове практичне тренування з відпрацювання алгоритму дій під час групової непокори або масових заворушень засуджених. Метою практичного тренування було перевірити реальний стан злагодженість дій особового складу при ймовірному виникненні надзвичайних ситуацій або ускладненні оперативної обстановки.

Під час тактико-спеціального тренування відпрацьовано практичні дії з припинення групової непокори та масових заворушень, проведено перевірку стану наявного екіпірування, практичного виконання командирами та персоналом загону практичних вмінь і навичок у виконанні визначеного комплексу стройових прийомів, техніки та способів пересування на місцевості, подолання перешкод, застосування спеціальних засобів, використання засобів індивідуального захисту, швидкого виявлення та нейтралізації злочинців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Volynyaka Показати IP 1 Серпня 2014 10:39
Верховна Рада України ухвалила закон України "Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо адаптації правового статусу засудженого до європейських стандартів" (реєстраційний номер 4525). Законом внесено зміни до Кримінально-виконавчого кодексу України, якими передбачено, що засуджені до обмеження волі мають право: носити цивільний одяг, мати при собі портативні персональні комп'ютери та аксесуари до них, гроші, мобільні телефони та аксесуари до них, цінні речі, користуватися грішми без обмежень; відправляти листи, отримувати посилки (передачі) і бандеролі, одержувати короткострокові побачення без обмежень, а тривалі побачення - до трьох діб один раз на місяць. користуватися засобами мобільного зв’язку; одержувати правову допомогу, передбачену цим законом, для осіб, засуджених до позбавлення волі.
Олекса до Volynyaka Показати IP 1 Серпня 2014 14:30
Закон уважно читайте громадяночко! Це все йдеться про засуджених до обмеження волі, тобто тих які відбувають покарання у колоніях поселення. А підслідчим, ув"язненим та засудженим до інших рівнів безпеки ці всі "носити цивільний одяг, мати при собі портативні персональні комп'ютери та аксесуари до них, гроші, мобільні телефони та аксесуари до них, цінні речі, користуватися грішми без обмежень; відправляти листи, отримувати посилки (передачі) і бандеролі, одержувати короткострокові побачення без обмежень, а тривалі побачення - до трьох діб один раз на місяць. користуватися засобами мобільного зв’язку; одержувати правову допомогу, передбачену цим законом, для осіб, засуджених до позбавлення волі" переваги не надаються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus