USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Зеленського вже вирішили про проведення дострокових місцевих виборів, – ЗМІ

22 Липня 2019 20:01
Рішення про проведення дострокових виборів до місцевих органів влади прийняте. Про це повідомило джерело в Офісі президента, передає «Страна».

Згідно з інформацією, зараз йде обговорення юридичного обгрунтування цього кроку. Щодо термінів проведення дострокових виборів, то джерело повідомило: «в максимально короткі терміни». Також було сказано, що заява мера Дніпра Бориса Філатова про призначення дострокових місцевих виборів прозвучала після того, як мер дізнався про вже прийняте рішення.

«Хотів показати, що він перший ініціює процес», – зазначило джерело.

Дещо раніше міський голова Дніпра Філатов написав звернення до Президента України Володимира Зеленського, у якому просив провести дострокові місцеві вибори. Ще одним проханням мера Дніпра стало завершення реформи децентралізації.

Відзначимо, цієї неділі на дострокових виборах в Раду партія «Слуга народу» отримала більшість як за партійними списками, так і за мажоритаркою. Причому, у одномандатних округах кандидати від «Слуги народу» перемогли багатьох представників місцевих еліт. Не виключено, що це і стало головним аргументом при прийнятті рішення про проведення дострокових виборів місцевих органів влади.

Раніше вже повідомлялося, що у президента України Володимира Зеленського розглядають можливість проведення дострокових виборів до органів місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Йован Показати IP 22 Липня 2019 21:38
На якій основі прийняте таке рішення??! Громади всі ще не створені, на межі районів сільради цвк не дає приєднувати до отг. Хай завершить децентралізацію і тоді проводить вибори!!! А то сотні мільонів гривень всуне як в ..., а через рік знову вибори будуть в новостворених громадах.
питання Показати IP 22 Липня 2019 21:52
Ну може вже нарешті мер Луцька буде?
Анатоль_ Показати IP 22 Липня 2019 22:31
Треба провести вибори. А то людям вони які тарифи за тепло та воду поробили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus