USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Жидичині відкрили сучасну медіатеку та спортивний майданчик

2 Червня 2018 21:46
Справжнє свято з нагоди Дня захисту дітей з танцями та піснями відбулося у селі Жидичин, що у Ківерцівському районі. Насичена програма, дружня атмосфера, незабутні враження, приємні емоції, цікаві зустрічі, спілкування та знайомства, весело провели час як дітлахи, так і дорослі.

Впродовж усього святкування жидичан та гостей села своїми виступами радували маленькі таланти. Не залишили без емоцій учасників святкувань маленькі таланти, зокрема танець «Віночок» у виконанні учнів НВК села Клепачів, пісня у виконанні Ірини Росоловської «Намалюю тобі зорі» чи то танцювальний колектив Жидичинського будинку культури. Потішили присутніх своїми вміннями учасники конкурсу дитячого малюнку на асфальті, інформує прес-служба народного депутата України Ірини Констанкевич.


«Усе те, що ми, дорослі, сьогодні робимо, все заради одного – наших дітей. Кожна дитина – чистий струмок і щоб він залишався таким, його потрібно постійно підживлювати джерелами любові, ніжності, добра, тож закликаю кожного з вас – бережіть своїх дітей», - зауважила голова Жидичинської ОТГ Галина Матвіюк.

Привітати дітлахів із їх днем приїхала і народний депутат Ірина Констанкевич.

«Найперше хочу всіх привітати із цим чудовим святом – Міжнародним днем захисту дітей. Напевно всіх нас об’єднує одне бажання – ми хочемо бачити своїх дітей здоровими та щасливими. Вітаючи сьогодні наших дітей зі святом, не варто забувати і про те, що саме сьогодні відзначають і День батьків, бо ці два понятті нероздільні, бо якщо щасливі діти, то й щасливі батьки, тож хай ці слова будуть саме про вас», - висловила переконання Ірина Констанкевич.


Кульмінацією свята буловідкриття медіатеки, що стало можливим за сприяння народного депутата Ірина Констанкевич. Після офіційного перерізання стрічки малеча враз заповнила простору кімнату, що відтепер слугуватиме центром дозвілля та відпочинку для дітлахів. Також нардеп пообіцяла передати для медіатеки все необхідне приладдя аби дітям не було коли сумувати.

На завершення дійства ще одна приємна новина. Поряд з медіатекою для дітей відкрився і сучасний спортивний майданчик. Проект був втілений у життя завдяки Фонду Ігоря «Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus