USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У зоні АТО смерть забрала 22-річного волинського бійця

15 Травня 2017 14:33
На Луганщині, в зоні АТО, обірвалося життя бійця 24 бригади, мешканця села Береськ Рожищенського району Івана Мерченка.

Про це йдеться на сторінці ГО «Народна самооборона Рожище» у Фейсбуці.

Завтра тіло 22-річного військовослужбовця повернеться на малу батьківщину.

Час прощання буде повідомлено додатково, йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
ЗУПИНІТЬ ВІЙНУ Показати IP 15 Травня 2017 15:14
горе-політики і Горе-Президенти Росії І України-руїни !!! Гинуть молоді хлопці ....Жаль, сум , слози, плач.... Влада себе оберігає і свої родини, а на оборону країни плювати . Зараз літо почнеться всі підуть у відпустки ченуші, а не будуть цілодобово 365 днів в рік думати про те як закінчити війну прокляту !!!
123 до ЗУПИНІТЬ ВІЙНУ Показати IP 15 Травня 2017 15:54
Україна обороняється а не нападає. Обороняється від ублюдків-россіян. Саме від ублюдків россіян а не від одного пуйла, тому що пуйло є саме тому що його обрали та підтримують россіяни. Поки є рабсея, будуть війни і сльози, - УБЛЮДОЧНА КРАЇНА З УБЛЮДОЧНИМ НАРОДОМ!
Анонім Показати IP 15 Травня 2017 15:49
Наскільки мені відомо, це самогубство, хлопця знайшли повішеним.
До аноніма Показати IP 15 Травня 2017 21:55
На атошних так говорити не можна це майже святі
до до анонима до До аноніма Показати IP 15 Травня 2017 22:45
Атошник-не атошник, а говорити треба завжди правду, кому потрібна та брехня, особливо, коли мова йде про смерть.
До До До Показати IP 16 Травня 2017 08:16
Правда тепер непотрібна нікому потрібні міфи легенди
123 до До До До Показати IP 16 Травня 2017 08:56
Міфи і легенди ...? Ну про роспятого мальчіка, снєгирєй на ужин, негров на танках, - да міфи і відверта брехня з П*дерації. А інформація з зони АТО зі сторони України йде без перекручень та в повному обсязі.
Брат Показати IP 16 Травня 2017 08:28
Повішений то не факт що самогубець.Народ зараз страшний і ненавісний.І якщо "Анонім" Ви так впевнено пишите таке, то може є в цьому якась Ваша участь???
123 до Брат Показати IP 16 Травня 2017 08:58
Цей анонім пише, бо під кожною статтею йому обовязково потрібно накласти купу лайна, не дивлячись на суть інформації, в нього така робота. Воно тільки ніки змінює, і з ним ще парочка "корінних лучан" та інших анонімів.
До Брата Показати IP 16 Травня 2017 09:11
Народ зато став про -європейський, і т.д.
! до До Брата Показати IP 16 Травня 2017 09:46
Якщо б не було ординців з педерації, не гинули б наші хлопці на фронті. Саме через країнц рассеян і йде війна, війна саме через цю смердючу азіопу!
Параноїк до ! Показати IP 16 Травня 2017 10:59
Якби народ не вибрав Пєтюшню, і менше мови б вів за бандерівщину - ніхто б не гинув! Всі як мали всіх в с@@ці, так би й мали дальше! Всім державам класти на нашу Україну, граєм в чужі ігри, хоча всі думають що це ми їх ведем.
! до Параноїк Показати IP 16 Травня 2017 12:03
О, обізвалось про "бандерівщину" і "ніхто б не гинув"! На нас напала сусідня держава, у якої вже дуже давно визрівав план по окупації та поділу України. Шизоїдному лідеру Педерації захотілося постоїти імперію, а для прикриття цього було придумано "рюській мір" і "собірать зємлі рюськіе". САМЕ ТОМУ, ЩО ІСНУЄ ЦЯ СКОТИНА-ХУТІН, І ДЕРАЖАВА -ПЕДЕРАЦІЯ Й ЙДУТЬ ВІЙНИ В УКРАЇНІ, ГРУЗІЇЇ, ПРИДНІСТРОВЇ, СИРІЇ. ЦЯ СКОТИНА В КРОВІ НЕВИННИХ З НІГ ДО ГОЛОВИ, ЇЙ ВІДСТУПАТИ НІКУДИ, тому й йде війна в Україні. АВТОР ЦІЄЇ ВІЙНИ РАССЕЯ І ПУТІН !!!
Лалалалала до Параноїк Показати IP 16 Травня 2017 12:09
Від тебе лаптями і стєкломоєм за кілометр несе ватка.
Параноїк до Лалалалала Показати IP 16 Травня 2017 12:44
Ти неправий! Просто тобі важко зрозуміти, що більшості абсолютно по на кацапію, але і укр влада це тоже п.ец
Руслан Показати IP 16 Травня 2017 09:19
В зоні АТО люди гинуть, а президент ЄВРОБАЧЕННЯ святкує.
Лучанин Показати IP 16 Травня 2017 09:32
А Ви задумайтесь , як хлопець попав в АТО? Це вже не секрет, строковиків під кінець служби так беруть в оборот і тиснуть, що деякі змушені йти на контрактну службу. От Вам і наслідки. Вічна пам'ять Івану. Нехай йому земля буде пухом. Герої не вмирають.
! до Лучанин Показати IP 16 Травня 2017 09:48
Герої не вмирають! А переважна більшість ЗСУ це патріоти, це добровольці, які не змогли бути вдома коли россійський окупант напав на Україну.
? до Лучанина Показати IP 16 Травня 2017 11:45
коментар було видалено
Вячеслав Показати IP 17 Травня 2017 01:02
війни завжди були і розвязувались вони не бідними людьми.А тільки коли людина стає багатша вона міняється на очах.Стає жадібна і ненависна.Боїться щоб хтось невідібрав не посягнув на зароблене.Маючи гроші можна маніпулювати людьми,обіцяти золоті гори.Змушуючи нападати на сусіда ,створювати несприятливі умови для розвитку єкономіки.Так в цьому випадку Росія напала на Україну.Гинуть молоді хлопці,самий цвіт нації.В основному західні райони України дуже патріотичні.Ясно їх пращури хзавжди були патріотами.Свободолюбива нація нікому небула потрібна В свій час навіть Гебельс сказав Воздействовать в основном на чувства и лишь в самой малой степени апеллировать к мозгу. Помните? Пропаганда — не наука. Зато она помогает вывести на эмоции многотысячную толпу — и вить из этой толпы веревки. А разум здесь ни к чему.
Ні війні Показати IP 17 Травня 2017 14:18
Маємо 10 Божих Законів і Святе Письмо і стараймося їх виконувати . А статути релігійних громад , правила поведінки в Храмах, патріархати.... це все люди поприймали роками... Релігія -це політика. Віра у Вищу силу -Бога. А кожна доросла людина собі вирішує в яку релігійну громаду ходити молитись і нести куди пожертви. Христос сказав : - Де двоє чи троє в молитві зійдуть в ім'я моє там я посеред Вас. Я даю в руки особисто тій людині, яка мене просить чи підказує мені серце. Заробив кошти сам і ними сам розпоряджаюсь без посередників. Бог нашу щиру молитву почує і вдома, і в полі і в дорозі і в Храмах. Храм -це не обов'язково означає будівля.... Храм в душі - спокій, злагода, любов до ближнього, світлі і добрі думки. Любіть один одного - нову Заповідь даю Вам, сказав Христос. Гривні, долари , євро тільки в усіх в очах мигають.... Грошолюбство, владолюбство - всі на матеріальному зациклились! Все минає, гріх зостається... ( ми про це не думаємо) . А скільки війн через релігію і за землю тисячами років ...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus