USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пухнасті звірята зцілюють «дітей сонця» у Луцьку

6 Липня 2014 16:40
Для дітей з особливими потребами організували безплатну фотосесію з тваринами в Луцьку. Так здійснюють реабілітацію «дітей сонця» й вчать суспільство любити їх такими, які вони є

Унікальну фотовиставку під назвою «Особливий дотик» з нагоди Всесвітнього дня поцілунків представили сьогодні, 6-го липня. Виставку організували клуб власників домашніх тварин «Вуса, лапи, хвіст» та Волонтерський клуб «Зірка надії».

«Клацав» малечу на свій фотоапарат Олександр Жаловага, який є волонтером клубу «Зірка надії».

«Ми працюємо із «сонячними» дітками, які мають ДЦП чи із синдромом Дауна. Ця фотосесія була справді особлива. За 30 років моєї професійної діяльності, ще такої віддачі я не відчував, це було стільки радості, емоцій. Працюючи з такими дітками, ти відчуваєш їхню справжню, величезну любов, яка йде від серця, і сам надихаєшся робити добро», - ділиться враженнями фотограф Олександр.
Така виставка є першим кроком до того, аби діти ближче могли «спілкуватися» з тваринами, запевняє директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.
«Це такий собі перший крок. Ми плануємо зробити спеціальну площадку, де дітвора зможе підходити й торкатися тварин, які будуть для них безпечними. У нас є потенціал, щоб проводити зоотерапію для дітей з особливими потребами», - розповідає про плани Людмила Денисенко.

Окрім маси задоволення від фотосесії з тваринами, діти пройшли каністерапію – вид психотерапевтичного лікування із залученням собаки.

«Під час фотосесії діти бавилися з псом «Лео», в якого цілком відсутня агресія – порода ретривер. Малюки заглядали псу у вуха, зачіпали пальчиками ікла, разом повзали, гралися. Каністерапія - ще не популярний в луцьку метод реабілітації, але ми його впроваджуємо», - розповіла засновник клубу власників домашніх тварин «Вуса, лапи, хвіст» Вероніка Федосова-Цибульська.
Виставка триватиме два тижні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Власник кота Показати IP 6 Липня 2014 23:47
Я знаю цю Вероніку, що вона може організувати, вона ж тупа!! Як її до дітей допустили, вона тільки з багатим "папіком" може харашо відпацьовувати, ну точно не боагодійність її робота
василь до Власник кота Показати IP 14 Липня 2014 15:17
так Вероничка така. куди не глянь скрізь вона.
справедливий Показати IP 6 Липня 2014 23:58
дійсно та Вероніка - бездар і піарщиця. Дивлюся на фото дітей й через одне з Веронікою, ну любить вона себе. Шкода, що дітей використовують задля своїх цілей((
ирина Показати IP 7 Липня 2014 08:42
А директор зоо молодчинка!!! Людочка ты самый лучший директор что был в зоопарке!!! Так держать.
Макс Показати IP 7 Липня 2014 08:44
А тобІ ТАК попіаритись слабо?Привезти діток до себе додому,залучити волонтерів,віддати частинку щирих емоцій малечі.Мало сьогодні таких безкорисливих людей,а щодо участі у фотосесіі-то варто нагадати-ці дітки особливі-тому деяких тваринок потрібно було підносити до них(це ж видно на фото).
Вероніка Показати IP 7 Липня 2014 09:05
Для "справедливий від Вероніки. Стосовно "бездарі" : пропоную порівняти мої та Ваші інтелектуальні можливості в реалі - а не ховаючись за псевдонімами, а там і зробити висновок, чи у Вас є хоч-якийсь ДАР?;) Стосовно "піарщиці". "Зв'язки з громадськістю (англ. public relations, PR) — мистецтво досягнення взаємопорозуміння та згоди між людьми, соціальними групами, класами, націями, державами на основі цілеспрямованого формування громадської думки та управління нею." Тому дякую за об"єктивний комплімент)))
Ой-йо-йой.... до Вероніка Показати IP 7 Липня 2014 11:04
Помірятися інтелектуальними можливостями!? А в блондинок хіба є інтелект!?))) Насмішила Веронікіна)
Патріот. Показати IP 7 Липня 2014 12:37
так Вероника самозакохана.І завжди вправно йде до своеї мети.
патріот Показати IP 14 Липня 2014 15:03
Папік всім забезпечив . то й можна в благодійність погратися.
париж Показати IP 14 Липня 2014 15:40
ну можливості Веронікі відомі. Не тільки інтелектуальні.
Atanek Показати IP 19 Липня 2014 22:30
"Шановне товариство" патріот,париж,справедливий і т.д. .На жаль,я не знайомий з Веронікою особисто,але в мене складається таке вражнння,що по житті ви лузери,які нічого не можуть добитися самі.І через це,обливаєте дівчину брудом(( бо вам навіть такий " піар" не під силу)))Махати язиком простіше,чим носити мішки?Зверніть увагу на лиця дітей!!І не має різниці,яким шляхом іде до своєї мети Вероніка,саме головне,це не приносить нікому нічого поганого,а все інше це її поблеми.І зрештою,хто вам мішає,щоб вас Папік забезпечував))??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus