USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У 2012-му канікули у школах почнуться на 20 днів раніше

5 Квітня 2011 16:40
Наступного року до 20-25 травня навчальні процеси, екзаменаційні будуть завершені. Про «відпрацювання» у вихідні дні поки не повідомляється.

У зв'язку проведенням в Україні «Євро-2012», навчальний процес у школах і вищих навчальних закладах завершиться раніше, а вступні іспити до вишів розпочнуться пізніше.

Про це повідомив віце-прем'єр Борис Колесніков, пише «ТСН».

«Що стосується вступних іспитів наступного року, справді такі зміни будуть. Тобто в абітурієнтів буде більше часу підготуватися, якщо буде система вступних іспитів, то всі іспити розпочнуться 2 серпня 2012», - сказав міністр.

«Я не знаю, хто вчитиметься по суботах, але те, що до 20-25 травня процеси навчальні, екзаменаційні мають бути завершені - це 100%", - додав він.

За його словами, у всьому світі зсували терміни і під Олімпіади, і під чемпіонати світу і Європи.

«Цей проект гідний того, аби наші діти закінчили навчання на 20 днів раніше. Це тимчасові незручності», - зазначив Колесніков.

Щодо навчання по суботах він порадив звернутися до міністра освіти Дмитра Табачника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus