USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У департаменту виконання покарань – новий начальник

19 Липня 2011 13:28
Державний департамент України з питань виконання покарань у Волинській області очолив екс-начальник Ковельської виховної колонії Олександр Герасимчук (на фото).
Його 19 липня представили особовому складу, – повідомляє ЗІК.
За словами начальника департаменту кадрового забезпечення та охорони здоров’я Державної пенітенціарної служби України Сергія Зінченка, попередній керівник Володимир Макогончук пішов на пенсію.
Зінченко представив особовому складу нового начальника департаменту Олександра Герасимчука, який до цього керував Ковельської виховною колонією.
Окреслив він також проблеми. Наприклад, за ґратами у Луцькому СІЗО перебувають 380 чоловік, половині з яких уже винесено вироки. А максимальна наповненість СІЗО – 350 осіб.
Окрім того, у волинській пенітенціарній системі некомплект працівників становить 10%. А впродовж минулих семи років для тюремних наглядачів не виділяли жодної квартири.
Нагадаємо, навесні цьогоріч Державний департамент України з питань виконання покарань у Волинській області опинився в епіцентрі скандалу.
Наприкінці квітня та на початку травня у Маневицькій колонії пішли з життя два в’язні. Як встановили правоохоронці, один із них – через побиття охороною.
Проти начальника колонії Ігоря Пінчука та низки працівників в’язниці порушено кримінальні справи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маневичанин Показати IP 19 Липня 2011 13:45
Яке там побиття. били й будуть бити. пінчук просто чужий для тієї системи. він зі звичайного психолога сягнув рівня начальника колонії. не вписався в тюремні правила. за те його свої ж і зїли. у маневчиах є кладовище де захоронені зеки. кажуть, половина з похованих там не своєю смертю вмерли. ще задовго до Пінчука. тільки про це мовчать...
просто Показати IP 29 Серпня 2011 17:18
Підписуюсь під кожним словом попередника. Це факт,що там убивають зеків. Тільки раніше робили це обережніше - а тут прокололись. Хай би краще журналісти написали скільки Макоганчук зі свитою нагребли там грошей в департаменті , або як очільники колонії наживаються на сльозах дружин та матерів ув*язнениних!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus