USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі на вокзалі сталася псевдопожежа. ФОТО

17 Червня 2011 16:51
У літній сезон, коли міський вокзал стає місцем скупчення великої кількості людей, є потреба відпрацював навички гасіння пожеж та рятування людей.
Так вирішили в УМНС України, і 16 червня на вокзалі міста Ковеля гарнізон пожежної охорони провів відповідні навчання. По це повідомили в УМВС України в області.
За сценарієм у результаті порушень правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів в одному зі службових приміщень вокзалу сталася пожежа.
Працівник залізничної станції, виявивши загоряння, повідомили в МНС.
У цей же час через систему оповіщення для тих присутніх на вокзалі людей прозвучали чіткі рекомендації: залишити будівлю вокзалу.
Члени добровільної пожежної дружини організували евакуацію громадян з будівлі і приступили до гасіння умовної пожежі.
По Ковельському гарнізону МНС був оголошений підвищений номер виклику.
Першими до місця «події» прибув черговий караул державної пожежної частини № 4. Їм на допомогу підоспіли пожежні інших сусідніх районів.
На навчаннях було задіяно 3 пожежні автоцистерни, одна автодрабина та 17 чоловік особового складу.
Понад дві години співробітники МНС відпрацьовували заходи з порятунку людей та ліквідації пожежі.
«Рятувальники та працівники вокзалу на навчаннях спрацювали добре, – каже начальник СДПЧ-4 міста Ковеля майор служби цивільного захисту Олександр Капець. – Усі поставлені навчальні цілі на тренувальних заняттях були досягнуті і завдання виконані в повному обсязі».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus