USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку - нова книгарня: купуєш книгу - дарують морозиво. ФОТО

27 Червня 2013 14:36
У Луцьку тепер є книгарня, де можна буде придбати не лише літературні новинки, а й канцелярські товари, сувенірну продукцію та навіть розвиваючі іграшки для діток.

Відкриття книгарні від ПрАТ «Волинська обласна друкарня», за адресою проспект Волі, 27, відбулося сьогодні, 27 червня. У перший день для клієнтів закладу організували чимало приємних несподіванок, зокрема, кожному покупцю за придбання товарів тут вручали подарунки – книги та морозиво.

За словами заступника голови правління ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Людмили Штогриної, ця книжкова крамниця була облаштована згідно з сучасним форматом: книгарня у поєднанні з канцелярським магазином, сувенірним, з крамницею бланкової продукції.

«Ми намагалися поєднати у цій книгарні все, щоб людина, яка прийде до нас, змогла придбати товари не лише для роботи, а й власного задоволення», - розповіла Людмила Штогрина.



Як наголосила Штогрина, у новій крамниці є надзвичайно широкий асортимент книг волинських авторів.



Також у книгарні тепер поставили столики, де читач зможе примоститися й погортати вподобану літературу. Отримати задоволення від самого процесу обирання покупки.



Можна тут також скористатися безкоштовним Wi-Fi. Родзинкою нової книгарні, як обіцяють у Волинській обласній друкарні, стане те, що на полицях крамниці буде в основному україномовна література.



У книгарні обіцяють, що задовольнять смаки найвибагливіших клієнтів, якщо ж, раптом, у закладі не виявиться потрібної книги, то її будуть шукати спеціально для вас.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мда Показати IP 27 Червня 2013 23:50
А мені вивіска не сподобалася. Якась бакалійна і не яскрава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus