USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – благодійний марафон «Бог багатий милосердям»

17 Січня 2013 14:18
Благодійний телерадіомарафон «Бог багатий милосердям» уже ввосьме стартував у Луцьку. А транслюють дійство у прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь».

Марафон відбувається у Волинському обласному державному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 17 січня.

Ініціаторами заходу уже традиційно є Рада церков Волині, яку підтримує влада. Так, під час відкриття дійства були пристутні, зокрема, голова Волинської ОДА Борис Клімчук, голова Волинської облради Володимир Войтович, Луцький міський голова Микола Романюк та архієрей УПЦ, митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.

Губернатор Волині зазначив, що він підтримує цей захід «не лише словом, а й ділом». «Вчора було засідання фонду (благодійний фонд «Нова Волинь», - «ВН») і було прийнято рішення з тих невеликих статків, які нині є у фонді, виділити... почати... 25 тисяч гривень. Це буде наш внесок», - додав він. За його словами, ці гроші мали перерахувати на банківський рахунок одержувача до 10 години.

Своєю чергою, Володимир Войтович зауважив, що органи місцевого самоврядування в області щороку беруть участь у цьому доброчинному дійстві. «Ми повинні у цьому році ще більш активно взяти участь у благодійному марафоні. Важливо, щоб кожного року збільшувалася кількість учасників», - перконаний він.

Микола Романюк подякував лучанам за їхню допомогу і закликав керівників підприємств, бізнесменів долучитися до «хорошої і доброї справи». Окрім того, мер Луцька додав, що те, куди спрямують отримані під час марафону кошти, вирішуватиме не влада, а Волинська Рада церков.

«Хай милосердний Бог благословить кожну щедру руку, яку дає сьогодні людям, які мають нужду», - зазначив Ніфонт.

Так, усі охочі можуть завітати до обласного драматичного театру і кинути гроші у спеціальні скриньки. Окрім того, переказ коштів можна буде здійснити до 1 березня на банківський рахунок Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України № 26049000000035, МФО 300023, ПАТ «Укрсоцбанк», код ЄДРПОУ 02940115.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 17 Січня 2013 15:26
Марафон іноземної церкви.
Ім'я Показати IP 18 Січня 2013 23:13
А чого іноземної?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus