USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку читатимуть лекції просто неба для усіх. АФІША

10 Червня 2013 13:44
Уперше у Луцьку для любителів неформальної освіти молодіжна організація «Іскра» організує вуличний університет.
Як відомо вуличний університет – це неформальні лекції просто неба. Це новий формат української освіти та успішне засвоєння матеріалу. Студентами такого навчального закладу можуть стати усі охочі незалежно від віку, соціального статусу чи матеріального стану.

Саме тому 14-ого червня о 18:00 у Центральному парку Луцька для шанувальників української історії відбудеться перша лекція вуличного університету на тему героїв України. Під час навчання «учні» матимуть змогу дізнатися невідомі та забуті факти українського історичного минулого.

Чи знають сучасні українці про своїх героїв, і ким вони були? Якщо ти не знаєш про цих людей нічого, тому радимо тобі прийти на першу лекцію вуличного університету, що відбудеться 14-го червня о 18.00.

Зокрема під час першої лекції слухачам розкажуть про чорних запорожців та гайдамаків. До слова, запрошені писар Козацького Стрілецького Братства – Олександр Сокур, та історик, директор музею сільського господарства у села Рокині, засновник школи Козацького гарту – Олександр Середюк.

Тому не пропустіть головну освітню подію року – відкриття вуличного університету 14-ого червня о 18:00 у Центральному парку Луцька.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus