USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку хочуть створити фонд дитячої книги

30 Березня 2011 14:52
Під час акції «З книгою щодня», що проводилася у Луцьку, збільшилася кількість дітей-відвідувачів бібліотек.
Про це йшлося під час підбиття підсумків акції 29 березня, - повідомили у відділ інформаційної роботи міськради.
До того ж ці діти й надалі залишаться постійними читачами і відвідувачами луцьких бібліотек. У цьому переконана заступник директора по роботі з дітьми Луцької міської центральної бібліотечної системи Ніна Бочарова.
А перший заступник міського голови Святослав Кравчук попросив представників бізнесу опікуватися бібліотеками, передусім – дитячими.
«Адже в Луцьку 12 міських бібліотек, з них 8 обслуговують дітей, тому практика підтримки бібліотек з боку підприємців є актуальною інвестицією в майбутнє», - зазначив Кравчук.
Крім того, він запропонував створити фонд дитячої книги, представники якої визначали б потребу в дитячій літературі з боку тієї чи іншої бібліотеки. Пообіцяв коштом міського бюджету закупити книги волинських письменників для дітей у бібліотеки міста.
Загалом протягом акції для дитячих бібліотек міста зібрали десятки книг сучасної української прози і світової літератури, а також диски з аудіокнигами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужа Показати IP 31 Березня 2011 09:09
Не смішіть мене!Читають тільки ті діти, у кого батьки читають! Чи часто ви бачили дорослих з книгою? Хіба що з Кодексом:)) До того ж, я спробула,як і моя знайома, занести свої книги в бібліотеки і...обламалася. Сказали, що то лише на макулатуру піде, бо, мовляв,усі читають любовні романи російською мовою і ще те, що в школі задають по програмі... Віддала їх синові, що працює лікарем у Франківську. Там книги нарозхват. Лікарі кажуть, що книги допомагають в лікуванні, вертають до життя. Тому в них є своя бібліотечка.Цікаво, а в наших лікарнях є такі?
Руніка Показати IP 1 Квітня 2011 13:23
21 березня розпочалася доброчинна акція "Подаруй дитині книгу в лікарню" Книги приймають у всіх книгарнях міста.Ласкаво просимо до нас з вашими книгами для дітей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus