USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку одночасно виступлять дев’ять письменників

31 Жовтня 2013 16:50
Вперше на одному заході збереться дев’ять поетів та прозаїків з Волині, аби поспілкуватись у неформальній обстановці та презентувати власні книжки. Серед учасників - Микола Мартинюк, Петро Коробчук, Сашко Клименко, Галина Яструбецька, Іван Корсак та інші.

В обласному центрі Волині у Клубі на вулиці Драгоманова, 1, 5 листопада о 19:00 відбудеться творча зустріч з письменниками Волині в рамках проекту «З домашньої бібліотеки». Усі охочі матимуть змогу поспілкуватися з літераторами, послухати їх твори та придбати книжки.

Так, культурне об’єднання «100 Вт» продовжує проект, який покликаний популяризувати читання «З домашньої бібліотеки». Перша зустріч книголюбів відбулася 22 жовтня, а організатори пообіцяли проводити їх раз у два тижні. Тож 5 листопада, у вівторок, в приміщенні Клубу на Драгоманова, 1 усіх лучан чекає сюрприз.
Вперше на одному заході збереться дев’ять поетів та прозаїків з Волині, аби поспілкуватись у неформальній обстановці та презентувати власні книги. Серед учасників Микола Мартинюк, Петро Коробчук, Сашко Клименко, Галина Яструбецька, Іван Корсак та інші.
Організатори обіцяють безпрограшну лотерею та можливість придбати цікаві книги.

Окрім того, в Клубі функціонують полиці з проекту «Обмін книгами», тобто усі охочі мають змогу принести власні книги або ж взяти почитати щось цікаве. До речі, саме 5 листопада на полицях з’явиться чимало нових сучасних українських книг.
Вхід – вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus