USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку оновили ще один двір. ФОТО

21 Листопада 2013 15:57
Нове дорожнє покриття, каруселі для дітей та майданчик де вони, нарешті, зможуть гратися, отримали жителі двору по проспекту Відродження.
Йдеться про двір по Відродженню, 14А, 16А, 16Б та вулиці Січова. Там за кошти міського бюджету здійснили капітальний ремонт.
Як розповіла жителька одно з будинків двору, спочатку місцеві злякались, що тут будуватимуть парковку для автомобілів, тому люди переживали і звертались у різні установи: «А тут, виявляється, нам капітальний ремонт роблять», - пояснює пані Людмила.
Жінка розповіла, що тридцять років прибудинкова територія не оновлювалась абсолютно. Каже, що останнім часом дорога була жахлива, а про те, що з дітьми не було де й погуляти, мовляв, і мови немає.
Новим двором вона задоволена – тепер їй є де погуляти зі своїми внуками, Захарієм та Даниїлом.

Щоправда, місцева жителька бідкається, чи надовго вистачить того асфальту, адже щодня двором колесять вантажні автомобілі, що доставляють товари в найближчий супермаркет.
Пані Катерина теж живе поруч. Каже, що раніше єдиною розвагою для дітей була ось ця стара гірка. А для того, щоб десь побавитись з малечею приходилось йти в сусідні двори. Зараз, з її слів, двір просто не впізнати.

Всього на капітальний ремонт витратили майже мільйон, а саме – 986296 гривень. Коштом міського бюджету тут відремонтували дорожнє покриття, тротуари, облаштували місця для парковки автомобілів місцевих жителів. Також здійснили реконструкцію мереж освітлення, капітальний ремонт спортмайданчику. І, звичайно, встановили новий дитячий майданчик – тепер тут не тільки нові гойдалки й каруселі, але й лавочки і смітники.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Красіво Показати IP 21 Листопада 2013 18:19
Те, що має робитись владою само собою і без лишнього самопіару лучанам подають як грандіозне досягнення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus