USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку православні помолилися за спочилих. ФОТО

10 Березня 2013 14:41
Заупокійна молитва за всіх спочилих православних християн була звершена у суботу, дев'ятого березня, у Храмі Всіх Святих Землі Волинської,- повідомляє сайт цього храму.

Божественну Літургію, із благословення високопреосвященнішого митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, очолив настоятель храму протоієрей Володимир Яцишин, йому співслужили : протодиякон Ігор Савієвський та диякон Олександр Літинський.

Заупокійну панахиду очолив клірик храму протоієрей Миколай Коренга, йому співслужив сонм священнослужителів.

У цей день православні християни збираються на Богослужіння для того, щоб посилити молитву за померлих православних членів Церкви Христової, рідних та близьких, тих кого знали і не знали, всіх віків всіх часів і народів, всіх спочилих Православної церкви.

На Богослужінні батьківської суботи Церква згадує «всіх спочилих православних християн». Цим вона нагадує віруючим, що крім улюблених родичів і друзів у них є ще багато братів у Христі, за яких потрібно молитися.

Таким чином Церква намагається зберегти молитву про кожного православного християнина, який уже відійшов до Господа.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 10 Березня 2013 22:32
У всіх луцьких православних храмах молилися, не тільки в МП, бо це перша поминальна субота перед Великим постом. У сам піст їх буде ще три – у другу, третю, четверту суботи. Не забуваймо про це. http://www.orthodox.lutsk.ua/publikaciji/1922-u-pomynalni-dni-molymosja-za-spochylyh
Сергій Показати IP 11 Березня 2013 11:17
А за царя (Путлера) і Отєчєство хоть помолились?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus