USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

У Луцьку презентували ліричні книжки. ФОТО

23 Березня 2013 16:34
У Всесвітній день поезії видавничий відділ єпархії «Ключі» та Волинська організація Спілки християнських письменників України провели представлення своїх ліричних книжок, - йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ КП. Захід відбувся в обласній юнацькій бібліотеці перед студентами світських навчальних закладів.

Завідувач «Ключів» Дмитро Головенко розповів про роботу видавничого відділу: так, з’явилися друком православні поетичні твори Тараса Шевченка («Серцем нелукавим»), Лесі Українки («Що дасть нам силу?»), сучасних авторів Валентини Якушевої («Намальоване щастя»), Брата Віктора («Акафіст Пресвятій Богородиці перед Її образом Нерушима Стіна»), Миколи Линника («Діалог з незнаним другом»). Двоє останніх авторів прочитали дещо зі свого доробку.

Літературний редактор інформаційно-видавничого центру єпархії, член Спілки Віктор Гребенюк розповів про поетику Біблії. Він та інші промовці говорили про віру як поезію, про необхідність бачити світ чистою душею – чи пишеш вірші, чи не пишеш.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus