USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку привітали людей поважного віку. ФОТО

1 Жовтня 2013 22:00
Святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку відбувся сьогодні, 1 жовтня, у Палаці культури міста Луцька.

Так, урочисте дійство розпочалося із привітання Луцького міського голови Миколи Романюка, який подякував усім присутнім ветеранам та просто літнім людям за те, що творили історію нашої держави.



«Ви віддали праці не один десяток літ. І у тому, що ми маємо незалежну країну та живемо під мирним небом – саме Ваша заслуга», - наголосив очільник міста.

До слова, Микола Романюк зізнався, що не все у країні зроблено для того, аби болючі соціальні питання вирішувались якнайкраще. Разом з тим, міський голова пригадав випадок, що трапився під час робочого візиту до Луцька Президента України Віктора Януковича. Зі слів Миколи Романюка, коли до гаранта звернулася жінка похилого віку із запитанням про захист вразливих верств населення, той відповів: «Я не буду вас обманювати, що завтра усе буде по-іншому».




Також вітальними словами до присутніх звернулася перший заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод. Разом із міським головою вони вручили почесні відзнаки.




Опісля, усі присутні насолоджуватись святковим концертом.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus