USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку розкрили 5 умисних вбивств

5 Листопада 2013 16:42
Усі злочини проти життя та здоров’я людини у Луцьку вчинені громадянами, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, - повідомили у прес-службі прокуратури Луцька.

Винуватця чи не найбільш резонансного умисного вбивства, вчиненого цьогоріч на території обласного центру Волині, засуджено до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у травні цього року раніше судимий чоловік завдав своєму знайомому ударів кухонним ножем та викрав з кишені убитого 40 гривень.

Також вироком Луцького міськрайонного суду до 12 років позбавлення волі засуджено лучанина, який під час сварки вбив свого знайомого, тричі вистреливши в нього з мисливської рушниці.

Одне кримінальне провадження за фактом умисного вбивства закрили у зв’язку зі смертю підозрюваного – громадянина Сербії, який у готелі «Світязь» убив громадянку Польщі й опісля наклав на себе руки. Розслідувалось воно слідчим управлінням УМВС України у Волинській області.

Ще два провадження знаходяться на розгляді у суді.

Зауважимо, що 2013 року усі злочини проти життя та здоров’я людини у Луцьку вчинені громадянами, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, двоє зловмисників були раніше судимі.

Всі умисні вбивства, вчинені цьогоріч у Луцьку - розкрили.

Упродовж цього року прокуратурою Луцька задля усунення порушення вимог Кримінального процесуального кодексу України та Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність» під час розслідування та розкриття умисних вбивств минулих років, причин та умов, що їм сприяють, начальнику УМВС України у Волинській області внесли 3 подання.
Згідно з результатами розгляду документів прокурорського реагування 3 працівників міліції притягнули до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus