USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розповіли, як викрити корупціонерів через інтернет

12 Липня 2013 16:20
Електронні заяви про факти корупції у Волинській області можна залишити на сайті організації, яка займається цими проблемами.
Про це розповів керівник Волинського управління ВСК БКОЗ Станіслав Коренда під час презентації громадської приймальні та сайту обласного управління ВГО «Всеукраїнська Спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю» у Луцьку 12 липня.
За його словами, громадська приймальня Комісії функціонує за адресою проспект Волі, 21а, що у Луцьку. Зокрема, громадяни можуть отримати там правовий захист та безоплатні консультації, які надають з метою ознайомити громадян із законодавством України.
Окрім того, для ефективнішої роботи та зручності громадян Волинське управління Колегії створили власний сайт, на якому усі зацікавлені можуть розмістити свої питання, що стосуються компетенції організації, та отримати відповідь в електронному вигляді, а також залишити повідомлення про факти корупції на «Гарячій лінії».
Серед напрацювань Колегії – участь у розробці Регіональної програми запобігання і протидії корупції у Волинській області на 2013-2015 роки, яку мають розглянути на черговій сесії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пух Показати IP 13 Липня 2013 00:24
Респект і уважуха! Світова практика показує, там де більше громадяни висловлюють свою позицію - там менший рівень корупції. Давайте допоможемо вимести з міста корупційний бруд
Корінний лучанин до Пух Показати IP 13 Липня 2013 09:18
ТА НЕ З МІСТА, А З УКРАЇНИ!!! ОФШОРИ Ж ІСНУЮТЬ! НАРОД - БІДНИЙ! РІЗНИЦЯ у ЗАРПЛАТАХ- ЦЕ ПРОПАСТЬ, СЯГАЄ У ДЕСЯТКИ РАЗІВ!
допитливий Показати IP 13 Липня 2013 12:14
А це не той Куренда, що був заступником прокурора області Гіля? Якщо той, то з нього борець з корупцією, як з мого куя молоток. Куренда - борець з корупцією - це НОНСЕНС. Хай згадає, негнідник, як підмахував протизаконні відповіді на заяви про незаконні (а часто і злочинні дії); як НЕ БАЧИВ, що творилось в прокуратурі щодоо захисту прав громадян загалом і неповносправних зокрема, як процвітало прокурорське свавілля... НЕ БАЧИВ. А тепер - борець. Так, на Б, але не борець)))
допитливому Показати IP 13 Липня 2013 16:24
Вячеслав Куренда ніколи не працював в прокуратурі, а ти "лицо одаренное интелектом", перед тим як брудом людей поливати спочату вияснив для себе, що і куди, а то завдяки таким як ТИ і світ плітками повниться!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus