USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку відкрилася фабрика подарунків

9 Грудня 2012 12:26
У Луцьку розпочала працювати Фабрика святого Миколая, де збирають подарунки для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це повідомляють у Центрі туристичної інформації та послуг Луцької міської ради.

Хто з нас не мріє, прокинувшись вранці, у День святого Миколая, під своєю подушкою знайти подарунок? Навіть дорослі, у серцях потай продовжують надіятися – Миколай неодмінно не обділить їх гостинцем. А ще більше подарунків цього дня чекають діти? - йдеться на сайті «visitlutsk.com».

Тому 6 грудня у Луцьку розпочала свою роботу Фабрика святого Миколая, яка діє у межах щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!». В обласному центрі Волині така акція відбувається вшосте.

Фабрика святого Миколая цього року працюватиме у приміщенні історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що на вулиці Шопена, 24.

Метою благодійного проекту, є збір подарунків, які передадуть під час новорічно-різдвяних свят дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Щоденно з 6 по 19 грудня з 9:00 до 20:00 (крім неділі) на Фабрику святого Миколая можна принести іграшки, солодощі, дитячі книжечки, канцелярське приладдя. Помічники Cвятого Миколая формуватимуть зібрані подарунки та розвозитимуть їх по домівках діток.

Ще один пункт Фабрики святого Миколая також розташований у приміщенні Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (проспект Соборності, 18). Години роботи пункту: 8:00-18:00 (крім вихідних).

У День Святого Микола, 19 грудня, відбудеться Парад помічників Святого Миколая. Урочиста хода миколайчиків розпочнеться від Замкової площі. Колона прямуватиме до Театрального майдану, де о 17:00 заплановане засвічення головної ялинки Луцька. Дорогою помічники Миколая пригощатимуть лучан та гостей міста солодощами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 9 Грудня 2012 13:40
А мом білдни голодним дітям хто принесе подаронко????
чудо Показати IP 9 Грудня 2012 21:21
Маріанна - тикласна-класна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus