USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вітали найінтелігентніших працівників культури. ФОТО

30 Вересня 2013 17:15
Волинських бібліотекарів привітали з професійним святом представники влади та благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відбулися у Волинському академічному обласному театрі ляльок 30 вересня.

Начальник управління культури облдержадміністрації Володимир Лисюк привітав бібліотекарів від імені обласної ради та облдержадміністрації. Почесні грамоти за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи отримали, зі слів Володимира Лисюка, «найінтелігентніші працівники культури Волині».



Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич побажала працівникам бібліотечної галузі, щоб вони і надалі несли премудрість Божу з вірою, надією та любов’ю та під час своєї праці отримували радість від того, що «множаться» люди, які цінують слово та книгу. Вона передала вітання від засновника фонду народного депутата України Ігоря Палиці та нагадала, що одним із основних напрямків діяльності фонду є підтримка культури. В рамках діяльності благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» реалізується програма «Культура і духовність – головне багатство лучан», одним з напрямів якої є підтримка бібліотек. Так, бібліотеки отримують передплати періодичних видань, необхідну літературу, працівники оздоровлюються на курорті Буковель.


У день професійного свята обласні бібліотеки отримали сертифікати на техніку, необхідну для роботи. Так, сертифікат на отримання сканера, вручили Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, сертифікат на отримання проектора – Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, на отримання ксерокопіювального апарату – Волинській обласній бібліотеці для дітей.

Найкращих працівників відзначили преміями.


Премії «За високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток культури та бібліотекарської справи з нагоди професійного свята» отримали заступник директора з питань інформатизації Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Наталія Рибачук, бібліотекар першої категорії відділу дитячого абонементу Волинської обласної профспілкової бібліотеки імені Івана Фуріва Надія Гонтар, завідувач відділу інформаційних технологій та бібліографії Волинської обласної бібліотеки для дітей Алла Ушалова, головний бібліотекар відділу культури і мистецтва обласної бібліотеки для юнацтва Любов Фардинська та завідувач науково-бібліографічного відділу бібліотеки СНУ імені Лесі Українки Тетяна Гула.


Окрім цього, бібліотекам передадуть книги волинських авторів, видані коштом благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus