USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку визначили кращого студента Волині. ФОТО. ВІДЕО

22 Вересня 2012 13:33
Переможцем конкурсу «Кращий студент Волині» стала майбутній режисер масових заходів Вікторія Поліщук.

Фінал конкурсу відбувся відразу ж після відкриття фестивалю «Студіналія.UA» у Луцьку 21 вересня.

Змагалися за звання найкращого 10 студентів, які представили майже всі виші на Волині. Їх обирали за певними критеріями. Тож, номінантами стали студент Луцького педагогічного коледжу Дмитро Дятлов, вихованка Ковельського промислово-економічного коледжу ЛНТУ Тетяна Невелич, студентка Луцького технічного коледжу ЛНТУ Каріна Бісюк, вихованка Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені Агатангела Кримського Анна Приступа та студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Наталія Гаврилюк.


Ще однією п’ятіркою претендентів стали студентка Ковельського медичного коледжу Наталія Хвесик, вихованка Луцького гуманітарного університету Ірина Хоменська, студент Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Дмитро Гоменчук, вихованка Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського Вікторія Поліщук та студентка Луцького національного технічного університету Аліна Назаренко.

Першим випробуванням для учасників стала своя відеопрезентація.

Другий конкурс був інтелектуальним. Учасники відповідали на запитання, які, зокрема, стосувалися історії та філософії.



Опісля цього номінантів чекали ще два конкурси. У третьому ‒ студенти мали показати свій талант, а в останньому – презентувати проект, який вони втілюють або намагаються втілити, щоб брати активну участь у громадському житті свого краю.
Оцінювали претендентів на звання кращого студента Волині журі у складі начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Галини Карнаухової, начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Олександра Хомича, керівника проектів Волинського інституту права Ірини Гайдучик та поп-рок співачки, фіналістки проекту «Свіжа кров» на телеканалі М1 Зоряни.


Тож, переможцем стала вихованка Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, майбутній режисер масових заходів Вікторія Поліщук.

За словами організаторів, вона представлятиме область на всеукраїнському конкурсі «Кращий студент України».
Нагадаємо, студентський фест «Студіналія.UA» триватиме у Луцьку з 20 до 23 вересня.

Оскільки погода не посприяла цьому напередодні, відкриття відбулося на день пізніше. Тож, ще перед визначенням кращого вихованця вишу на Волині голова Волинської ОДА Борис Клімчук віддав студентству символічний «ключ від області». Це і стало офіційним стартом «Студіналії».


Окрім того, для усіх присутніх на сцені виступили співачки Майя та Зоряна.





Фото Вікторії Поліщук - з особистої сторінки студентки в мережі «ВКонтакте».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
THTST Показати IP 22 Вересня 2012 20:57
Від СНУ- Наталія Гаврилюк, а не Гапонюк, виправте помилку.
:) Показати IP 22 Вересня 2012 23:05
буває)
ЛПІ Показати IP 23 Вересня 2012 16:19
Журі напевно відбирали за критеріями такими як 1.найбагатший 2.найгарніша 3. і давайте ще візьмемо двох незрозумілих жінок. а взагалі це дуже престижно стати найкращим студентом Волинської області.Ледве, не найгіршрої області у сфері Вищих навчальних закладів
Nekrati до ЛПІ Показати IP 25 Вересня 2012 23:10
Ви помиляєтесь, шановний(а) "ЛПІ"!!! Глибоко помиляєтесь!!! На вашому місці, я б забрала свої слова назад.
ЛПІ до Nekrati Показати IP 11 Жовтня 2012 15:58
Ну і в чому я помиляюсь?
Вікторія Поліщук Показати IP 23 Вересня 2012 19:14
Дякую усім за шалену пітримку та допомогу.А особливо всім конкурсантам за те , що відчуваючи таку серйозну конкуренцію не давали розслабитися ні на хвилинку. Дякую усім хто вірив в мене та допомагав протягом усього цього тижня! Без вашої допомоги я б не змогла усього досягнути!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus