USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з’явилося нове аналітичне видання

5 Серпня 2013 17:43
Перший номер журналу «Кома» видали за підтримки «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».Журнал з цікавою назвою «Кома» – це кореспонденція міжнародної аналітики. Створюється редколегією, членами і головою якої є студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Сучасна політика, HI-Tech революції в телекомунікації, міжнародна економіка тощо – теми, які висвітлювались у першому номері видання.

Особливістю стало те, що у кінці кожного матеріалу окрім традиційної крапки – кома. Це своєрідна родзинка, яка змушує читача задуматись і разом з тим націлює на те, що матеріал матиме продовження.

«Ідея полягає в тому, щоб студенти факультету міжнародних відносин СНУ імені Лесі Українки отримали можливість на практиці втілити знання, вміння і навички, які вони отримують в процесі навчання. Збір інформації міжнародного виміру, робота з іншомовними джерелами, аналіз, подача та графічне оформлення у вигляді статті – все знайшло своє відображення у роботі редколегії студентів. Це суміжно з тими дисциплінами, які вони вивчають – комп’ютерна верстка, дизайн, маркетинг, піар-комунікації. Журнал зареєстрований як періодичне видання науково-популярного характеру.
Перший наклад здійснюється за підтримки благодійного фонду, за що ми вдячні», - розповів директор редколегії Сергій Федонюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ввічливий Показати IP 6 Серпня 2013 09:38
Хіба СНУ ім. Лесі Українки, а не С Е Н У ім. Лесі Українки????
Кома до Ввічливий Показати IP 7 Серпня 2013 09:15
Правильно "СНУ"
231 Показати IP 6 Серпня 2013 10:29
Луцькі менти покривають збанкрутілий "Західінкомбанк" щоб вкладчики не отримали свої депозити.Що робить прокуратура??????
Ярослав Богачук Показати IP 6 Серпня 2013 11:44
"Кома"? Чекаємо журналів "Анабіоз", "Реанімація" і "Клінічна смерть".
Студентка до Ярослав Богачук Показати IP 7 Серпня 2013 15:22
Врахуйте наявність омонімічного ряду в українській мові. Кома як знак. Якби Ви прочитали, це зауважили б обов'язково

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus