USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьких храмах помолилися за спокій душ загиблих у ДТП

17 Листопада 2013 16:27
За спокій душ загиблих в автокатастрофах молилися в православних храмах Луцька у неділю, 17 листопада.

Нагадаємо, сьогодні, 17 листопада, у світі відзначається День пам'яті жертв ДТП. У цей день інспектори просять автовласників їздити з увімкненими фарами в пам'ять про загиблих.

З благословення митрополита Київського і всієї України Володимира в усіх храмах Української Православної Церкви відбулась молитва за спокій душ загиблих під час автокатастроф.

З благословення митрополита Волинського і луцького Ніфонта, у храмах Волинської єпархії під час недільної Божественної літургії та за традиційними панахидами священнослужителі молитовно пом’янули тих, кому обірвали життя ДТП.

Після недільної літургії у Свято-Покровському кафедральному храмі Луцька панахиду відслужив клірик цього храму протоієрей Петро Муляр.

«Ми сьогодні помолились за спокій душ наших рідних та близьких. А ще в цю неділю, з благословення предстоятеля нашої Церкви Блаженнішого митрополита Володимира ми ще піднесли наші молитви за спокій душ загиблих під час автокатастроф, які з тих чи інших причин відбуваються. Ці люди загинули раптово, без належної духовної підготовки, без Сповіді і Причастя, але ми віримо, що Господь Милосердний упокоїть їх в оселях праведних», – сказав, у своєму слові до вірян отець Петро.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДАІШНИКИ ПРОПОНУВАЛИ ВОДІЯМ ДОБРОВІЛЬНО ПОТРАПИТИ У ДТП. ВІДЕО
Згідно зі статистичними даними правоохоронців, впродовж цього року на Волині трапилось 450 ДТП, в яких загинуло 60 осіб, шестеро з яких – діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus