USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучанам стане простіше дізнатися про гуртки і спортивні секції

29 Вересня 2016 18:45
Чимало мешканців міста не мають повної інформації про спортивні секції та гуртки, які діють в комунальних закладах міста. Тож просять міську раду інформувати про них.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 13 сесії Луцької міської ради вчора, 28 вересня.

Депутат міськради Вікторія Побережна нагадала, що навесні лучани з мікрорайону ЛПЗ скаржилися, що не знають, які гуртки діють в школах, садочках, клубі «Стріла». Тож депутат просить в навчальних закладах розмістити зведену інформацію про платні та безкоштовні гуртки, які діють в мікрорайоні.

Але проблема непоінформованості стосується не лише цього мікрорайону. Тож депутат просить розмістити інформацію в усіх навчальних закладах міста інших мікрорайонів, аби батьки знали, які, де і за скільки діють гуртки у міських комунальних закладах.

Таку ж інформацію Вікторія Побережна радить опублікувати і на сайті Луцької міської ради, щоб лучани мали змогу обрати для своїх дітей якісне дозвілля. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Неля Показати IP 29 Вересня 2016 22:20
Дуже довго шукала інформацію про гуртки кераміки або ліплення для школярів. Ніде нічого не знайшла Інформації ноль. Батьки один одного запитують і діляться. Хто що знає, той інших інформує.Так що справа корисна! Тільки не затягуйте.
Олег Показати IP 30 Вересня 2016 11:54
Як на мене, то комунальні заклади в рідких випадках можуть дати якісне дозвілля, а тим більше за дешево чи безкоштовно. Як на мене актуально це доповнити ще списком ГРОМАДСЬКИХ організацій які забезпечують в переважній більшості цікаве дозвілля і дійсно за дешево чи за просто так!!!
Валера Показати IP 7 Жовтня 2016 20:00
Це родичка сепара побережного, люстрованого хабарника та злочинця. До речi ця iнформацiя щодо непроiнформованостi про гуртки, брехня, це для того робиться, щоб в свiй спортивний зал Стан Ок примусити дiтей вiдвiдувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus