USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міністерстві фінансів заговорили про проблеми Волині

20 Листопада 2013 15:19
Про завершення протизсувних робіт у Луцьку на вулиці Героїв УПА та інші заходи із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на Волині йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Бориса Клімчука з з Міністром фінансів України Юрієм Колобовим, - повідомили у прес-службі ОДА.

Серед інших питань вони обговорили фінансування заходів із попередження надзвичайних ситуацій, які пов’язані зі шкідливою дією повеневих та паводкових вод.

Зокрема, з метою захисту населених пунктів, сільськогосподарських і лісогосподарських угідь Волині від шкідливої дії вод, забезпечення безаварійного пропуску повеней та паводків в області, протягом 2011-13 років додатково з державного бюджету України виділили майже 55 мільйонів гривень.

Також на території області відремонтували понад 500 кілометрів внутрішньогосподарських меліоративних та 175 кілометрів лісових каналів, відновили більше 40 кілометрів магістральних каналів річок Прип’ять, Вижівка, Осина, розчистили ділянку русла та укріпили берег річки Західний Буг.

Окрім того, за ці ж кошти побудували 13 кілометрів нових каналів, побудували та відновили 11 кілометрів захисних дамб, здали в експлуатацію 3 насосні станції у Любешівському районі, відремонтували насосно-силові агрегати на польдерних насосних станціях, що несуть найбільше навантаження під час пропуску високих вод, відновили більше кілометра русла річки Сапалаївка і відремонтували канали у міському парку Луцька, а також відповідні роботи у районах. Завершуються роботи з ремонту водовідвідної системи для ліквідації підтоплення Луцької міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus