USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську збунтувалися водії автобусів

28 Квітня 2011 12:16
У Нововолинському АТП-10708 склалася конфліктна ситуація між власниками підприємства та водіями, внаслідок якої у середу, 20 квітня, автобуси не вийшли на маршрути.
Пасажири цього дня не змогли виїхати з шахтарського міста десятьма рейсами на Луцьк, двома – до Ковеля, одним – до Бреста та деякими – у приміські села, - йдеться у Волині-новій.
Для врегулювання інциденту до колективу автоперевізників прибув заступник начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Віктор Довгополюк і заступник нововолинського міського голови Андрій Сторонський.
Як стало відомо, зрив рейсів відбувся через те, що водіям через відмову підписувати нові договори не видавали дорожніх листів.
Водії скаржилися на те, що впродовж дев'яти років власник із Ковеля жодного разу не зустрівся з ними, щоб обговорити проблеми. Натомість з кожним місяцем їм все вище піднімають фінансові зобов'язання, стовідсотково скинули на них весь ремонт, придбання запчастин.
Представник обласної виконавчої влади запевнив обурених водіїв, що з власниками підприємств досягнута домовленість, згідно з якою до 15 травня всі працюватимуть на основі старих діючих договорів. Після розгляду питання про зміну тарифів на перевезення повернуться до цього питання, попередньо вивчивши та узгодивши всі спірні моменти.
До змін спонукає й новий Податковий кодекс. Андрій Сторонський вважає, що водії-підприємці стали заручниками нечесної позиції власників. Він пообіцяв, що міська влада робитиме все для того, щоб відстояти права тих, хто перевозить нововолинців та гостей міста.
Було вирішено створити з числа водіїв ініціативну групу, яка б сіла за стіл переговорів з власниками для того, щоб дійти порозуміння.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus