USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У рейтингу неспроможних держав Україна – 110-та

20 Червня 2011 13:42
У рейтингу найбільш неспроможних держав світу на першому місці опинилася африканська держава Сомалі, Україна посіла 110-те місце.
Рейтинг оприлюднив Фонд миру, – пише Кореспондент.
Рейтинг фокусується на показниках ризику і ґрунтується на тисячах статей і звітів, які обробляються фахівцями фонду.
Найбільш неспроможними, як і раніше, залишаються африканські держави.
Друге місце в рейтингу посідає Чад, третє – Судан, на четвертому виявилася Демократична Республіка Конго.
Після них йдуть Гаїті, Зімбабве, Афганістан, Центральноафриканська республіка, Ірак, замикає десятку найбільш нестабільних країн світу Кот-д'Івуар.
Україна в рейтингу опинилася на 110-му місці з 177 позицій. Україна випередила Росію, яка посіла 82-ге місце і Білорусь – 83-тє місце.
Найбільш заможною країною, згідно з рейтингом, стала Фінляндія, за нею йде Норвегія, Швеція, Швейцарія, Данія, Нова Зеландія, Ірландія Люксембург, Австрія і замикає десятку найзаможніших країн Канада.
Як повідомляють представники фонду, цей рейтинг складений з метою привернути увагу до розробки ідей для зміцнення стабільності в світі.
«Ми сподіваємося, що індекс буде стимулювати до дій для зміцнення стабільності в світі, а також для зміцнення безпеки», – йдеться на сайті фонду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аналітик Показати IP 20 Червня 2011 19:06
Нашій країні дісталася нелегка доля, оскільки: -На владному полі танцюють колишні партократи,бандити,КПУ, що підтанцьовує олігархічним кланам. -Наші люди,за незначним в загальній масі винятком,хоча і безпутньо роботящі,але залякані на генному рівні, інертні, байдужі, свідомість яких задурена штампами соціалістичної "уравніловки" і "совковим" відношенням до життя,культури,з відсутністю розуміння національної ідентичності,патріотизму. -"Генофонд" спивається, обкурююється,а краща його частина,що інтелектуально підготовлена, освічена,не бачить майбутнього в своїй країні і віддає здібності за кордоном. -Олігархи, що визначають економічну, соціальну, культурну політику, маніпулюють свідомістю людей, смикають як ляльководи правителями при владі, не турбуються про розвиток держави, і ще не скоро вгамують свій безмежний апетит до збагачення (наразі самий смачний шматок-земля та її надра). -Відсутня сильна, амбіціозна політична партія з програмним приорітетом розвитку держави європейського рівня. (Створити таку партію майже неможливо, але у мене деякі рецепти є, то ж звертайтесь).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus