USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Шацькому районі відкрили новий садок. ВІДЕО

8 Серпня 2012 17:00
Перший дитсадок, збудований за останні 27 років, відкрили у Шацькому районі.

Про це повідомляє «Про Ковель»

Перший камінь у будівництво дошкільного закладу, який відтепер є складовою навчально-виховного комплексу села Мельники, заклали всього рік тому.
Новий дитсадок ‒ подарунок мешканцям в день престольного свята.

«Щороку у нас щось відбувається. Ніби й недавно закладали перший камінь, а сьогодні вже маємо новий дитсадок. За рік, дивись, ще щось зʼявиться. І це радує нас», ‒ розповідає мешканка села Ніна Дударчук.

Серед почесних гостей церемонії відкриття новобудови і голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

«Я маю владу, маю повноваження. І моє завдання ‒ давати людям шанс. Наша Волинь ‒ це територія, де добровільно сплачується 98% податків. І ці кошти ідуть саме на такі обʼєкти», ‒ підкреслив губернатор.

Свою лепту в спорудження дитсадка в селі, де проживає понад тисяча мешканців, внесла і місцева громада.
«Була домовленість з Борисом Петровичем ‒ половину фінансує громада ‒ селищна рада, половину ‒ обласна», ‒ каже голова Шацької РДА Володимир Найда.

Успішно впоралися із поставленим завданням і будівельники ‒ спеціалістів ТзОВ «Житлобуд-2» відзначили подяками та преміями. Керівник товариства Леонід Стефанович вручив символічний ключ від новобудови директору НВК села Миколі Маригоді.

Після того як почесні гості перерізали стрічку на вході до дитсадка, з інтерʼєрами новобудови змогли ознайомитися і мешканці села. «Жителі села дуже задоволені, що у нас тепер є садочок. Що наші бабусі не будуть зайняті тим, що доглядатимуть за нашими дітьми, коли ми на роботі. Це дуже добре. Дякуємо всім», ‒ радіють мешканці.

Обряд освячення новобудови провів настоятель місцевого храму святої Анни отець Петро. Ці просторі і комфортні кімнати незабаром доповнить дзвінкий дитячий галас: з нового навчального року дитсадок у Мельниках відвідуватимуть близько 40-а дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
УКБ Показати IP 8 Серпня 2012 19:34
Класно, обійшлись без довгобуду, аж не віриться.
житель мельників Показати IP 9 Серпня 2012 18:26
Але ж в цьому садочку немає їдальні!!!! Як думають годувати дітей??
мандрівник до житель мельників Показати IP 13 Серпня 2012 08:48
Будуть до Клімчука на дачу бігати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus