USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через зростання хворих на коронавірус у районі на Волині вводять карантинні обмеження

2 Липня 2020 13:47
Введення додаткових карантинних заходів у Шацькому районі, а також на території області, де є скупчення великої кількості відпочивальників, розглядатимуть сьогодні під час засідання комісії ТЕБ та НС. Причина – найбільший ріст захворюваності на COVID-19 у районі.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо заходів із протидії коронавірусної інфекції у Волинській області.

Так, станом на 2 липня 2020 року у Шацькому районі зареєстровано 32 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Протягом останнього тижня у цьому районі виявили десять нових випадків зараження коронавірусною інфекцією. Одужало 19 осіб із загальної кількості хворих.

Серед захворілих – два працівники Шацької райради, працівники місцевого військкомату, касири, рятувальники, двоє дітей та безробітні.

У вогнищах проводять дезінфекцію. Капітальні перевірки баз відпочинку та пляжів на дотримання карантинних норм планують провести цими вихідними.

У Шацькому районі, а також у інших районах області, де є велика кількість відпочивальників, введуть карантинні заходи та обмеження. Проте, якими саме будуть ці обмеження, стане відомо після засідання комісії ТЕБ та НС 2 липня.

Нагадаємо, через велику кількість відпочивальників на території Шацьких озер, у районі суттєво погіршилася ситуація із зростанням рівня захворюваності на COVID-19. Через затори, що утворюють своїми транспортними засобами любителі позасмагати на березі водойм, розглядається можливість встановлення карантинних постів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дзвоніть на 103 Показати IP 2 Липня 2020 14:35
Наша влада скоро дограється, що на Волині, а особливо у Шацькому, Любомльському, Старовижівському і Ратнівському районах ситуація щодо коронавірусу буде гірше ніж на Закарпатті, Чернівцях та Львівщині.
Петро Іванович Показати IP 2 Липня 2020 15:29
Через тиждень буде бум коронавірусу на Волині через гарно проведені минулі вихідні на Шацьких озерах!
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 2 Липня 2020 16:36
Зі всієї України, тисячі людей пруть на автомашинах до Шацька на озеро Світязь і не тільки на це озеро, ай на решту мальовничих озер нашого краю. І я впевнений на 199%, що 1/4 випадків захворювання на Волині саме йде від прибулих гостей. Владі Волині, необхідно відрядити до Шацького району поліцейських зі всіх районних відділків області поліції в кількості по 5-6 чоловік з кожного, немає значення чи поліцейський чоловік чи жінка. Необхідно зокрема по всій територіі Шацького району особливо у місцях громадського скупчення людей, закладах приймання їжі, розважальних комплексах, тощо посилити карантинні обмеження шляхом накладання штрафів за відсутність у людей маски на обличчі та відсутність гумових рукавичок. Створити пересувні групи з трьох осіб: два поліцейських чоловічої статі та одна поліцейська жінка, і т. д., по можливості забезпечити групи автомобілем та тепловізорами для вимірювання температури у відпочиваючих громадян
Внук до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 2 Липня 2020 16:48
При Гітлері та Сталіні тобі ціни не було діду, але мені твої маски рукавички та штрафи до д*пи
Дурин до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 2 Липня 2020 17:06
Діду, ти надіюсь на танку виїдеш до Шацька ? А потім гахнеш в сторону Світязя пару разів, по тих заїзджих гостях ?
Внук Показати IP 2 Липня 2020 16:47
Абсурд, від масок і карантину більше шкоди, ніж від вірусу.
До Пенсіонер Показати IP 2 Липня 2020 18:52
Дещо гумове тре вам надіти на х*** і на голову : щоб більше таких не плодилось і щоб здалеку всі бачили, хто є х***

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus