USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У ВНУ почався фестиваль науки. ФОТО

11 Травня 2011 11:43
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки 10 травня урочисто відкрився Фестиваль науки, який уже втретє проходить у виші.
Одним з основних заходів Фестивалю науки стане V Міжнародна науково-практична конференція аспірантів і студентів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень». Про це повідомляє прес-служба навчального закладу.
За словами куратора Наукового товариства студентів та аспірантів Терези Левчук, цей захід збирає молодих науковців та студентів зі всієї України та з-за кордону. Організатори конференції переконані, що, розвиваючи здібності молодих науковців, примножуються наукові здобутки не тільки університету, а й країни в цілому.
На урочистостях з нагоди відкриття фестивалю з вітальним словом виступили ректор університету Ігор Коцан та проректор з наукової роботи Анатолій Цьось.
Коцан розповів про важливість фестивалів науки та наукових конференцій, наголосивши, що проведення таких заходів широко інформує суспільство про сучасні наукові дослідження, дозволяє студентам та молодим науковцям ознайомитись зі здобутками колег, побажав плідної праці, гарячих дискусій та успіхів у здобутті наукових вершин.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
meri Показати IP 11 Травня 2011 17:32
А де ж самі студенти - еліта нації та ВНУ? на фотографіях чомусь лише одні "старожили" української науки=)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus