USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Волиньраді не знають, що робити з аеропортом

18 Квітня 2011 13:27
Рішення про долю обласного комунального підприємства «Луцьке авіапідприємство» і аеропорту в селі Крупа Волинської області повинне бути прийняте найближчим часом, однак жодних пропозицій щодо виводу підприємства з кризи в депутатського корпусу немає.
Про це 18 квітня під час оперативної наради повідомив голова Волиньради Володимир Войтович.
«Почитав на одному з інтернет-сайтів, що мій друг Анатолій Вітів (депутат Волиньради, – «ВН») сказав, що Клімчук за рік своєї безгосподарної роботи довів Кручу, нє, не Кручу… », – зазначив голова ОДА Борис Клімчук, коментуючи слова депутата облради Вітіва про стан аеропорту в селі Крупа.
«Це не є зона відповідальності і впливу Клімчука Бориса Петровича. Цим аеропортом опікується підприємство обласної комунальної власності – «Луцьке авіапідприємство». Створене було обласною радою при керівництві ще одного мого друга – Анатолія Петровича Грицюка (Анатолій Грицюк – колишній голова Волиньради, – «ВН»). Три мільйона боргів встигло набрати це підприємство. Що воно продукувало – я не знаю», – каже Клімчук.
«Сьогодні ці три мільйони боргів – це мінус гроші до обласного бюджету, як би ці гроші і земля не були реалізовані. Бо перша умова при зміні форми власності – це погашення боргів, і що залишиться і казну – Бог його знає. І ще можливо треба буде доплачувати», – зазначив губернатор.
«Пропозицій по Крупі у депутатів просто немає. Там має бути предметна робота, аналіз. Але до відома – 70, 42% акцій – це власність обласної ради. З цим треба буде приймати рішення», – зазначив голова облради Володимир Войтович.
Клімчук розповів, що побалакав з Вітівом і про інші проблеми області. Зокрема щодо стану доріг в напрямку Львова.
«Я йому (Анатолію Вітіву, – «ВН») зателефонував ввечері. Він мені каже: а коли дорога буде до Львова? Кажу, а чому так ти турбуєшся? Зв’язки з осередком погано здійснювати? Столицею «Свободи»?» – коментує губернатор.
«Це якби не моє питання. До Горохова прекрасна дороги, дороги ремонтують, і я до Горохова і до кордону зроблю. А далі, що демократи зі сторони Львова зроблять – це не моя вже тема. Я хочу, щоб було жваве спілкування між поліщуками і львів’янами. І зі своєї сторони я роблю можливе і неможливе. Але на Галіцію я не впливаю ніяк. Те, що там дороги добиті до ручки – це факт», – сказав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus