USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У волинському селі нарешті дочекалися газу

5 Листопада 2013 15:05
Природний газ - вже в домівках мешканців Скулина Ковельського району, повідомляє «ПроКовель».

У свій час коштом держави кілометри підвідного газопроводу було прокладено до села, тепер же ще 18 кілометрів вздовж Скулина. Останні роботи вже виконувалися за гроші селян, а це майже 1,5 мільйона гривень.

На урочисте підключення домівок мешканців до газопроводу прибули заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя, директор Ковельського управління по газопостачанню та газифікації ПАТ «Волиньгаз» Сергій Рибачок, Скулинський сільський голова Петро Рудень. Жителі села прибулих гостей зустрічали хлібом та сіллю.

В Скулині цього дня чекали довго і ось він нарешті настав. Селяни з радістю запрошували гостей у свої домівки, щоб вони першими запалювали голубий вогник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 5 Листопада 2013 15:33
А як же енергозбереження,Борисе Петровичу?Всім зась,окрім вотчини Клімчука та Карп"юка!В своїх маєтках палять газом,а школи та лікарні змушують палити дровами та торфом. Хоча людям із Скулина пощастило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus