USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Волині люди помирають від сурогату, який продає місцевий депутат

14 Січня 2019 13:04
На Волині депутат однієї із ОТГ продає односельчанам спирт. Внаслідок вживання оковитої троє селян опинилися в лікарні у важкому стані. Ще четверо буквально за два тижні пішли на той світ.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Село Мовники Іваничівського району. Невеликий населений пункт, у якому проживає трохи більше пів тисячі людей. Однак, останні події, які відбувається у селі не вкладаються в голову.

За словами мешканців, менш ніж за два тижні, у цьому селі померло четверо людей від отруєння. Ще двоє були госпіталізовані до лікарні, а у час коли знімальна група телеканалу перебувала у селі і намагалися дізнатися, що тут відбувається, ще одного чоловіка при смерті забрала швидка допомога. Семеро потерпілих за такий короткий проміжок часу.

Жителі розповідають, що чоловіки помирали у жахливих муках. На тілі з’являлися синці, а потім із ротової порожнини та з ноcа була кровотеча. Сімю Федончуків на жаль ця біда не оминула. Невістка постраждалого Олена розповідає, що після всього цього свекор не може ходити. На лікування витратили уже понад пів тисячі доларів.

Лікарі поставили діагноз – важке отруєння алкоголем. Жінка каже, що якби вони невчасно звернулися до медиків – зараз би чоловіка не було в живих. Підозрює, що усьому винен сурогат, який продає місцевий житель.

Із усіх опитаних мешканців усі звинувачують місцевого підприємця. Також були версії, що усі вони отруїлися комбікормами для худоби на фермі у цього ж чоловіка.

Як вдалося дізнатися, чоловіка звати Сергій Красюн. Він є депутатом Литовецької ОТГ, має власну свиноферму ,також за словами жителів продає сурогат за дуже привабливою ціною. За літру оковитої чоловік просить всього лиш 30 гривень. Такий собі алко-бізнес, ціною людського здоров’я та життя.

Журналісти вирішили провести власний експеримент та придбати цей спирт. Прийшли до будинку, у якому за словами сусідів продають сурогатний алкоголь, двері відчинила пані. На запитання чи можна у вас придбати горілки впевнено відповіла: ми нічого не продаємо та взагалі таким не займаємося.

Однак, сусіди цих бізнесменів чітко вказали на їхній будинок. Коли знімальна група завітала до них вдруге, уже як журналісти, жіночки не захотіли з спілкуватися та зачинили двері.

Як виявилося, що Сергія Красюна не було вдома. Він увесь час зі своїм сусідом стежив за кожним рухом журналістів.

Погляньте на ось це червоне авто. Його зафіксував наш відеореєстратор. Можна чітко побачити, що автівка постійно стежила за нами. Чоловіку повідомили, що у село завітали журналісти, тому і вирішив не сидіти удома.

Виникає логічне запитання: чому він боїться розмовляти із пресою та стежив за знімальною групою? Не нам судити, тому ми ж одразу передали усі матеріали та інформацію яку ми дізналися правоохоронним органам. Менш ніж за добу поліція зясувала, що чоловіки померли не від алкоголю, а від хвороб. У двох в один день зупинилося серце, у другого гепертонія, третій помер від отруєння алкоголем.

«Інформація щодо смерті чотирьох жителів сіл Кречів та Мовники Іваничівського району внаслідок отруєння сурогатом алкоголю не відповідає дійсності», – прокоментував начальник сектору комунікації ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

Все це збіг обстави? Можливо. Однак, у цьому селі зафіксовано три випадки отруєння оковитою та смерть одного від отруєння алкоголем. В Україні зазвичай правоохоронні органи не відкривають кримінал та не ведуть розслідування, особливо, коли жителі села підозрюють у розповсюдженні смертельного спирту місцевого депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1112 Показати IP 14 Січня 2019 15:05
хто заставляє купувати той сукрогат? чи люди не розуміють, що за такі гроші тільки отрута може бути?
Анонім Показати IP 14 Січня 2019 15:27
Тож ПРОДАЄ а не в горлянку заливає,куплять не в нього так у іншого,,,свиня завжди грязюку знайде.
Анонім Показати IP 16 Січня 2019 01:44
Сенсацію зняли)) з теперешньою ціною точкі в кожному під'їзді є і в кожному селі по декілька! в буліків побрали інтерв'ю за бутилку )) красавци, на одну точку меньше буде а той алкоголік тіпа пити перестане чи горілки не знайде такі люди п'ють до останього, а що у Нововолинську на чайковського тільки 3 притона наркоманскіх і наркоту продають нікому не цікаво):

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus