USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Україна опустилася на 23 позиції в рейтингу швидкості інтернету

3 Липня 2019 22:22
Україна втратила 23 позиції в рейтингу країн за швидкістю інтернету. Про це повідомляється в дослідженні компанії Cable.co.uk, передає Кореспондент.

Дослідження ґрунтується на даних, зібраних M-Lab – відкритим проектом, в якому беруть участь організації громадянського сектора, освітні організації і приватні компанії.

За даними аналітичної фірми, середня швидкість завантаження даних в Україні становить 7,72 Мбіт / сек. А час, що витрачається на завантаження 5 ГБ, так само 1:28:28.

Дві організації відстежували показники швидкості широкосмугового інтернету в 207 країнах і територіях протягом декількох 12-місячних періодів, що дозволило їм визначити загальну середню швидкість для всього світу.

Країною з найвищими швидкостями в широкосмугових мережах було названо Тайвань, який піднявся на цю позицію з 14 місця, присвоєного йому минулоріч. На Тайвані для скачування файлу в 5 ГБ знадобилося витратити не більше восьми хвилин.

Сінгапур, який утримував стабільне перше місце протягом двох років, поступився трохи новому лідеру, але все одно демонструє швидкість на рівні більш як 70 Мбіт/с.

За Сінгапуром у рейтингу розташувався острів Джерсі, що став першою територією у світі, де кожному користувачеві була забезпечена можливість доступу до «чистої оптики» (FTTP). Що, в свою чергу, дозволило злетіти острову з десятого відразу на третє місце в рейтингу.

Швеція, Данія, Люксембург, Нідерланди і Швейцарія лідирують за швидкістю широкосмугового інтернету в Європі – середня швидкість завантаження даних у цих країнах варіюється від 55,18 Мбіт/с у Швеції до 38,85 Мбіт/с у Швейцарії.

Китай, незважаючи на добре розрекламоване зростання швидкості Інтернету, займає лише 152 місце – із середнім показником швидкості 2,69 Мбіт/с, а Індія розмістилася на 75 місці, показавши швидкість 8,66 Мбіт/с.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus