USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Україна - в топ-10 держав із найбільшою смертністю

16 Січня 2013 17:45
В десятці держав з найвищою смертністю населення Україна стала восьмою.

Про це йдеться в спеціальній доповіді Центрального розвідувального управління США під назвою «Міжнародна книга фактів», копію якої має в своєму розпорядженні «Голос.UA», - інформує ТСН.

Так, згідно з офіційною інформацією, основним критерієм для розрахунків є кількість смертних випадків, викликаних загальною бідністю, криміногенною ситуацією і поганою якістю медичного обслуговування.

За даними ЦРУ, кількість смертей на 1000 населення в Україні становить 15 осіб. З європейських держав в «чорній десятці» опинилася лише Болгарія (14 осіб на 1000 населення). Решта всіх країн списку представлена африканськими державами і Афганістаном. Лідирує за вищепереліченими показниками ЮАР (17 осіб на 1000 населення).

За словами експертів, на загальні показники також впливає смертність громадян у віці від 65 років і летальні ситуації в результаті нещасних випадків. Головною рекомендацією авторів доповіді для учасників рейтингу є зміна демографічній стратегії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus