USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські освітяни вчаться співпраці з поляками. ФОТО

3 Жовтня 2013 13:18
Перший європейський педагогічний саміт розпочався у Луцьку за участю освітян різних країн світу. Захід відбувається сьогодні, 3 жовтня, у Луцькій гімназії № 4 імені Модеста Левицького.

Головна тема саміту - «Роль міжнародної співпраці у забезпеченні інтеграції національної освіти України у міжнародний освітній простір».

Так, про активну співпрацю представників луцьких шкіл із закордонними колегами, розповів начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк. Він зауважив, що вже підписані договори з сусідніми Німеччиною та Польщею. Також головний освітянин міста розповів, що досвідом обмінюються не лише школи, а й дитсадки.



Опісля, слово надали Генеральному консулу Республіки Польща у Луцьку Беаті Бживчи. Під час виступу вона була небагатослівною, утім наголосила, що дуже задоволена співпрацею науковців різних країн і сподівається, що цей проект розвиватиметься й надалі.



«Немає потреби переконувати присутніх, що будь-який науковий прогрес не можливий без плідної співпраці», - резюмувала Генеральний консул.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коментатор Показати IP 3 Жовтня 2013 17:32
Виникає питання до автора статті: а в кого саме волинські освітяни вчаться співпраці? На освітньому саміті освітяни можуть обмінюватися досвідом, вивчати напрацювання колег, врешті - співпрацювати... Але як вони можуть вчитися співпраці - не зрозуміло?
ВЧ до Коментатор Показати IP 3 Жовтня 2013 22:13
Заходьте розкажемо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus