USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українській бабці легше всиновити дитя, ніж заможній сім'ї іноземців

10 Вересня 2013 11:50
Українські сироти все рідше переїжджають за кордон до нових батьків. Законодавство створило умови за якими старенькій бабусі простіше всиновити дитину, ніж здоровій та заможній іноземній парі, пише ТСН.

«Якщо є, наприклад, бабуся та іноземна сім'я, то закон - на боці бабусі», - розповів уповноважений президента з прав дитини Юрій Павленко. Головне з нових правил - виключне право на усиновлення здорових малюків до п'яти років, а також прискорена процедура для українців. Тепер українці всиновлюють за 2-3 місяці, іноземцям потрібно цілих сім. Така політика отримала свої результати.

«За підсумками 2012-ого, українські сім'ї взяли на виховання дітей-сиріт та усиновили в шість разів більше, ніж іноземці. Зараз загальна кількість дітей-сиріт в Україні - близько 92 тисячі. З них у сім'ях українців живуть і виховуються майже 76 тисяч. Ще сім років тому співвідношення було десь 50 на 50», - продовжив Павленко.

Нагадаємо, що Україну назвали найгіршою країною для народження, з неемоційними та нетолерантними людьми. Крім того, українців ще й визнали непривітними, але не настільки, як росіян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 10 Вересня 2013 12:05
А для чого заможнім сімям всиновлювати іноземців? У ВН, як завжди, із граматикою туго. Напевне, СНУ за сало закінчили.
вася Показати IP 10 Вересня 2013 12:32
Ні за два вуха і один хвіст.Якщо бути точніше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus