USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українським льотчикам присвятили епічний ролик. Відео

30 Жовтня 2017 23:39
Цілий відеоролик присвятили українським військовим льотчикам, які постійно беруть участь у міжнародних змаганнях та не рідко виборюють перемоги.

Вражаюче відео опублікували у Facebook.

На відео за штурвалом український пілот-ас, полковник Олександр Оксанченко показує різноманітні фігури вищого пілотажу на винищувачі Су-27.

2016 року Оксанченко був визнаний найкращим за виконання фігур вищого пілотажу на винищувачі Су-27 на міжнародному авіашоу CIAF-2016 у Чехії, де його нагородили "За бездоганний найкращий динамічний показ".

Також здобув найвищі нагороди за виступи на авіашоу у Данії, Румунії та Словаччині. Став переможцем у номінації "відкриття року" XVII загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року-2016".
"Ми пишаємося вами, дякуємо за те, що наше небо під захистом", - кажуть за кадром.

Цього року українські льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу та додали нові елементи, які виконували на малих та гранично малих висотах.

Завдяки цьому військові льотчики 831 бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних Сил Збройних Сил України стали переможцями в номінації "Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО" на міжнародному авіаційному показі "The Royal International Air Tattoo — 2017" у Великій Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus