USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Український дипломат вдарив стюардесу

5 Квітня 2011 10:09
Начальник відділу міжнародних договорів МЗС України Володимир Коновалов при виході з літака так ударив бортпровідницю, що та отримала розрив зв´язок плеча.

Гучний скандал за участю українського дипломата вибухнув на борту рейсу SU542 авіакомпанії «Аерофлот»: після 11-годинного перельоту з Ханоя до Москви в економкласі 51-річний дипломат Коновалов почав ображати персонал лайнера і пообіцяв розправитися з бортпровідниками, повідомили 5 квітня «Коментарі».

48-річна стюардеса бізнес-класу Ірина Щербакова спробувала заспокоїти політика, який розбушувався, але у відповідь почула нові погрози.

«Я сказала, що викличу поліцію, але це не подіяло на нього: він кричав, що співробітники ЛОВД нічого не зможуть з ним зробити. Після цього він дуже сильно вдарив мене», - зазначила Щербакова.

Заспокоїти дипломата змогли тільки підоспілі на допомогу стюардесі співробітники ЛОВД «Шереметьєво».

«Ні порушити справу, ні прийняти заяву від постраждалої ми не змогли, тому що у нього дипломатичний паспорт, що забезпечує недоторканність», - пояснили в правоохоронних органах.

Ірину відразу ж відправили до травмпункту, де надали медичну допомогу та винесли невтішний діагноз: пошкодження зв´язок лівого плеча.

«Це був мій перший рейс після відпустки, дуже прикро, - поскаржилася стюардеса. - Лікар каже, що не менше трьох тижнів проведу на лікарняному».

Сам бешкетник спочатку відмовився зізнаватися в нападі на жінку.

«Я весь день, про який ви говорите, провів у Києві», - відмовлявся Коновалов, але потім заплутався і проговорився: «Вона не бігати повинна по льотному полю перед державним діячем, тому й отримала».

У день скандалу з Москви дипломат їхав під наглядом заступника міністра закордонних справ України Віктора Майка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus