USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці створили сервіс доставки посилок за допомогою мандрівників

8 Травня 2018 17:39
Українська компанія TravelPost створила сервіс доставки посилок через "оренду" вільного місця у валізі інших мандрівників. Знайти такого мандрівника можна за допомогою мобільного додатка.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Нова послуга доступна у вигляді мобільного додатка на iOS та Android. Після його завантаження користувач має обрати роль відправника або того, хто збирається мандрувати і зможе доставити посилку іншого користувача.

Відправник має вказати інформацію про посилку, звідки та куди її потрібно доставити. У свою чергу, мандрівник має обрати в додатку свій маршрут та знайти того, кому потрібно щось передати. За доставку пропонується винагорода.

"Цей додаток допоможе мандрівникові покрити витрати на дорогу, а відправнику переслати нетиповий вантаж", - зазначають у компанії.

Наразі у мобільного додатка немає регіональних обмежень і він є безкоштовним. Вартість послуги визначає користувач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
a Показати IP 8 Травня 2018 17:50
Пару раз наркоту перешлють і закриють сервіс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus