USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Українські абітурієнти цікавляться, де навчають на паталогоанатомів

5 Серпня 2013 12:42
Вступними іспитами активно цікавляться українські користувачі Інтернету. Пошуковик Яндекс «розповів», що ж саме цікавить майбутніх абітурієнтів найбільше. Щодо лучан, то найбільшим попитом серед них користувався юридичний факультет.

Так, ще під час випускних іспитів користувачі Яндекса зробили понад 300 тисяч запитів, так чи інакше пов'язаних зі вступом. Найбільше молодих людей цікавило питання про те, які документи потрібні для вступу до вишів.

Найбільш несподіваним і цікавим виявився перелік запитань українців, що стосувались вступної кампанії.

Майбутніх студентів цікавило «після якого класу можна йти вчитися на провідника», «де вчитися на ресторатора», «що вчать на історичному факультеті», «трудно ли учиться на заочном отделении».

Більш «оптимістично» налаштовані абітурієнти запитували «где учат на паталогоанатома», а ось сором’язливі та нерішучі переймались питаннями на кшталт «в этом году поступаю боюсь как вести себя» та «как сказать маме что я не хочу поступать». Найбільш відважні хотіли «выучиться на кока в Одессе». Також популярними були запитання «кому лучше платить при поступлении в вуз» та «хочу учиться на соцработника, но где?».


Окрім того, найчастіше в запитах траплялися назви факультетів, а не конкретних спеціальностей. Так, у лучан найбільшим попитом користувався юридичний факультет. До слова, у мешканців Івано-Франківська, Львова, Тернополя, Хмельницького та Чернівців найбільшою максимальною користувалась також саме ця спеціальність.

Отож, Топ-10 факультетів, інформацію про які мешканці Західної України найчастіше шукали в Яндексі *:


1. юридичний
2. педагогічний
3. медичний
4. економічний
5. біологічний
6. історичний
7. журналістики
8. географічний
9. міжнародних відносин
10. психології


*Назви факультетів наведено у тому вигляді, в якому вони найчастіше фігурували у запитах.

Серед запитів із назвами факультетів були і такі: культурний факультет, факультет вокалістів, факультет по транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кампутерний гєній Показати IP 5 Серпня 2013 16:15
В Яндексі шукають будь-яку інформацію лише повні лохи))) Нормальні люди користуються Гугльом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus