USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укрзалізниця» отримає в оренду на 16 років ділянки для видобування піску на Волині

26 Серпня 2019 12:20
Ділянки піщаного кар’єру на Ковельщині загальною площею майже 40 гектарів на 16 років в оренду отримає ПАТ «Українська залізниця».

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок в оренду йдеться у розпорядженнях тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Відповідно до розпорядження, затвердили технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) акціонерному товариству «Українська залізниця» загальною площею 3,3921 та ділянки площею 35,0581 гектара для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, під кар’єр для добування піску, розташованих за межами населених пунктів Радошинської сільської ради Ковельського району.

Вирішили передати акціонерному товариству «Українська залізниця» в оренду на 16 років вказані земельні ділянки державної форми власності за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, під кар’єр для добування піску, розташованих за межами населених пунктів Радошинської сільської ради Ковельського району, та встановити орендну плату в розмірі 5% від нормативно-грошової оцінки.

Ковельській райдержадміністрації доручили від імені Волинської обласної державної адміністрації укласти договори оренди земельних ділянок з акціонерним товариством «Українська залізниця».

Акціонерному товариству «Українська залізниця» доручили:

- здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства;

- виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

Нагадаємо, у липні філії «Центр управління промисловістю» акціонерного товариства «Українська залізниця» надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 3,3921 та 35,0581 гектара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Федір Показати IP 26 Серпня 2019 15:43
Може нарешті інтерсіті запустять з Луцька до Києва.
Абсурд Показати IP 26 Серпня 2019 21:03
Радошинський кар`єр контролює брат міського голови міста Ковель Кіндер Генадій Олексійович.Відомий фахівець в галузі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus