USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Ультрас футбольних клубів України – проти «тітушок». КАРТА

27 Січня 2014 08:33
На столичному Євромайдані ультрас завжди у перших лавах борців за оновлення України. На сторінках українських ультрас у соціальних мережах з'явиляються картинки, слогани, звернення до українців у підтримку народу.

На сторінках ФК «Волинь» у Facebook та Вконтакте розміщене звернення ультрасу волинського клубу до співвітчизників:

Волиняни!

Позиція Ультрас Волині, щодо подій які складються зараз в Україні є чіткою: ми проти свавілля корумпованої влади та засуджуємо дії міліції та бандоберкуту!

МИ — за український народ і будемо захищати його!

Наші хлопці з перших днів боряться на барикадах Києва та відстоюють свободу і право на справедливу державу! Закликаємо усіх небайдужих допомагати у цій боротьбі, ставати на бік справедливості! Відвойовувати право на світле майбутнє для нас, наших дітей та України!

Також звертаємося до усіх фанатів ФК “Волинь” Луцьк і жителів Луцька та Волинської області: не піддавайтеся на спокусу заробити брудні гроші і не допускайте, щоб хтось із двіжу, або з середовища вашого спілкування виявився “тітушокою”. З такимим людьми будуть проводитися профілактичні бесіди, і таким людям не місце у наших рядах!

Слава Україні!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
111 Показати IP 27 Січня 2014 10:04
Щось я сумніваюся, що фани ФК "Шахтар" за свободівців.
свідок Показати IP 27 Січня 2014 11:46
Були там на Київському у п'ятницю пацани-ультрас! Нікого слухати не хотіли, стояли першими до кордонів міліції і все рвались і закликали до штурму!!! Це правда!!!
боголюби Показати IP 27 Січня 2014 11:58
Им все равно с кем драться єто стиль жизни агрессия и адреналин.
Ворлордка Показати IP 27 Січня 2014 19:54
якщо б їм було все одно з ким битися то вони б продалися по тарифу від 100-220 гривен і пішли б на нормальних людей що хочуть кращого життя в рідній країні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus