USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Управління освіти Луцької міськради набуває нових повноважень

21 Грудня 2017 23:00
У зв’язку із законодавчими змінами управління освіти Луцької міської ради отримало нові повноваження щодо професійно-технічної освіти. Аби мати змогу їх реалізовувати, Положення управління освіти просять змінити.

На розгляд постійних комісій Луцької міської ради 20 і 21 грудня виносили на розгляд Проект рішення «Про затвердження Положення про управління освіти Луцької міської ради».

Його презентувала начальник управління Зіновія Лещенко

«У світлі законодавчих - змінилися й функції управління освіти. Нам багато надають адміністративних координуючих функцій, навіть у контексті функціонування професійно-технічної освіти. Міністерство нас зобов’язало до кінця цього року розробити положення щодо затвердження на посадах керівників профтехосвіти. Також Положення передбачає й іншу схему співпраці та діяльності між закладами освіти та професійно-технічною освітою. Окрім цього є ряд технічних змін назв. Для прикладу, тепер діти шкільного віку будуть називатися «здобувачами» освіти. Тому прошу підтримати проект рішення, аби ми могли встигнути виконати усі покладені на нас повноваження», - закликала депутатів Зіновія Богданівна.

Працівники юридичного департаменту підтвердили, що пропоноване Положення відповідає законодавству України.

Відтак, на комісії із соціального захисту заслухали пропозицію, а на бюджетній комісії підтримали проект та рекомендували його затвердити під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отакої Показати IP 22 Грудня 2017 10:32
Ще якби пані Лещенко розповіла, як здоров"я хлопчика, якого покопав в голову під час навчального процесу учень 24 школи, переламавши виличну кістку(під оком, слава Богу око ціле)? (відбувався цей кошмар в шкільній їдальні)...Цікаво, чи поцікавилась вона, як прошла операція в травмованої дитини....Цікаво, чому місцева преса мовчить про цей жахливий випадок...Цікаво, чи відповість директор за це все...(напевно, що ні, бо дуже наїхали на маму постраждалого і закрили їй рот)
Анонім Показати IP 22 Грудня 2017 23:12
Це що? ШКОЛЯРІВ вже не буде? Будуть ЗДУБУВАЧІ??
Да да... Показати IP 25 Грудня 2017 09:26
Жах...це як треба копнути ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus