USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уроки для луцьких школярів провели їхні ж батьки

21 Травня 2013 13:02
Нестандартні уроки провели у Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука - батьки учнів спробували себе у ролі вчителів.

Про це інформує Волинська ОДТРК.

Нещодавно у Луцькій гімназії №21 провели нестандартні уроки. Управління навчальним закладом довірили батькам. Доки вчителі спостерігали за подіями, батьки спробували їх замінити.

У день самоврядування батьки розповідали новий матеріал, проводили самостійні та ставили оцінки. Дві сотні мам і татусів працювали у класах, де навчаються їхні діти. У вчителів перевтілилися лікарі, священики, журналісти, міліціонери та представники інших професій.

День батьківського самоврядування – це своєрідний «експеримент з демократії». Гімназія працює за проектом громадського управління навчальним закладом. Торік педагоги стажувалися в Польщі, де перейняли цікавий досвід. У навчальному закладі сподіваються, що реалізація сміливих ідей допоможе залучити батьків до прозорого освітнього процесу, спонукати до реального спілкування, виявляти і виправляти помилки.

Діти й батьки назвали день самоврядування цікавим і корисним. Відтак, у гімназії планують повторити навчання у нестандартній формі, довіривши батькам ще більше роботи.

Нагадаємо, Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука цього року — на 29-ій позиції у рейтинговій п’ятдесятці найкращих шкіл за результатами ЗНО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 21 Травня 2013 14:04
Мабуть батькам не вистачає фінансів на благодійні побори та подарунки вчителям та вчителицям, мо хай самі ті уроки і проводять, така от логіка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus