USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Усі сміттєві майданчики в Луцьку облагородять за два роки

24 Жовтня 2018 10:22
За два роки усі майданчики для збору сміття в Луцьку хочуть облагородити, зокрема, забезпечити їх навісами та огорожами. Окрім того, передбачено закупівлю нових сміттєвих контейнерів закритого типу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 24 жовтня.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, що відповідно до Програми поводження з твердими побутовими відходами у Луцьку на 2018–2020 роки передбачено роздільний збір сміття, закупівлю контейнерів, встановлення огороджень, оновлення парку сміттєвозів, добудову навісу над сміттєсортувальною лінією, будівництво п’ятої черги полігону тощо.

«Всі заходи покликані зменшити кількість сміття, яке вивозитимуть на полігон у Брищі», – сказав Юрій Крась.

Він зазначив, що, на його думку, місто потрібно забезпечити сучасними контейнерами для збору сміття закритого типу зі спеціальними датчиками. Так, найближчим часом заплановано обговорення щодо виділення з бюджету міста коштів на купівлю 4–5 п’ятикубових контейнерів. Водночас потрібен буде і окремий сміттєвоз, який зможе піднімати такі контейнери.

Також на комісії було підкреслено, що, на жаль, лучани переважно не сортують сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бомж Показати IP 24 Жовтня 2018 12:57
Я не проти сортувати , але потім ті три пакета з різним сміттям виносити в один контейнер що в нашому дворі? wtf!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus