USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Афінах раптово помер російський консул

10 Січня 2017 09:16
Стало відомо про раптову смерть російського консула Андрія Маланіна.

Про це інформує Gazeta.ua з посиланням на грецьке видання "ProtoTema".

Зазначається, що 55-річний дипломат був знайдений у своїй квартирі в грецькій столиці. Консул в понеділок не вийшов на роботу і не відповідав на дзвінки. У квартирі його знайшли колеги та поліцейські, які потрапили туди.

Смерть дипломата підтвердили в російському диппредставництві в Афінах.

"Посольство може підтвердити факт смерті завідувача консульським відділом. Смерть наступила від природних причин", - повідомили у диппредставництві.

Нагадаємо, посла Росії в Анкарі Андрія Карлова застрелили на відкритті виставки «Росія очима турків» в Анкарі 19 грудня. 22-річний турецький поліцейський Мевлют Мерт Алтинташ зробив у нього одинадцять пострілів, але влучив дев'ять разів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus